Τζένιφερ Άνιστον: Ο Μπραντ, τα διαζύγια και ο λόγος που δεν έκανε παιδιά

Σήμερα γιορτάζει η Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη

Τζένιφερ Άνιστον: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η «Ρέιτσελ» με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι / βίντεο Star

Η Τζένιφερ Τζοάννα Άνιστονόπως είναι γνωστό, έχει καταγωγή από την Ελλάδα, ενώ, σύμφωνα με το εορτολόγιο, σήμερα γιορτάζει, καθώς το ελληνικό όνομα της είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη. 

Τζένιφερ Άνιστον για Μάθιου Πέρι: Εκείνο το πρωί είχαμε μιλήσει με μηνύματα

Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου, που έχει Ιρλανδική και Σκωτσέζικη καταγωγή. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρόνων. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, η Άνιστον, έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στη Νέα Υόρκη.

Το 1998, άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής. Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτούσε και παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο.

Τότε, ο Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της Άνιστον.

Μπραντ Πιτ Τζένιφερ Άνιστον

Ο Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Έπειτα από χρόνια η Άνιστον ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ και χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει. Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: «Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, ολοκληρωμένη σχέση...»

Το 2011, η Άνιστον έδειχνε και πάλι ευτυχισμένη, ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θερού. Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στις αρχές του 2012, το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, που αγόρασαν έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Αρραβωνιάστηκαν στις 10 Αυγούστου 2012 και παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2015. Και πάλι, όμως, η Άνιστον δεν στάθηκε τυχερή στα προσωπικά της. Τον Φεβρουάριο του 2018 έγινε γνωστό πώς χώρισε με τον Θερού. 

Τζένιφερ Άνιστον: Πόσα χρόνια χρειάστηκε για να ξεπεράσει τον Μπραντ Πιτ;

Άνιστον και Θερού

Άνιστον και Θερού 

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Άνιστον και Θερού ανέφεραν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια.

Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω απ' όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον». Η ανακοίνωση του διαζυγίου ήρθε ελάχιστες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού, τα οποία γιόρτασε σε ένα μεγάλο πάρτι, μεταξύ των οποίων και η «κολλητή» της Κόρτνεϊ Κοξ από τα «Φιλαράκια».

Άνιστον: Έκλαιγε σε συνέντευξη όταν της ανέφεραν το ειδύλλιο Πιτ - Τζολί

Η Τζένιφερ για τους αποτυχημένους γάμους της

«Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι κατά την προσωπική μου γνώμη. Και όταν έφτασαν στο τέλος, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή θέλαμε να είμαστε ευτυχείς και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπάρχει πλέον μέσα σε αυτή τη συμφωνία, τη συμβατικότητα. Σίγουρα υπήρχαν συγκρούσεις και προφανώς δεν ήταν κάθε στιγμή φανταστική, Στο τέλος, όμως, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη ζήσουμε. Δεν θα μείνω σε μία κατάσταση από φόβο. Το φόβο του να είμαι μόνη. Ο φόβος του να μην μπορώ να επιβιώσω. Για να παραμείνεις σε έναν γάμο βασισμένο στον φόβο σημαίνει ότι ζεις με λάθος τρόπο», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

Η Άνιστον και η θέλησή της να αποκτήσει παιδιά

Μια συνέντευξη όπου μιλάει ανοιχτά για θέματα που απασχολούν πολλές γυναίκες, έχει δώσει η ηθοποιός στο περιοδικό InStyle. Εκεί η ηθοποιός λέει ότι υπάρχει μια μη ρεαλιστική πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, αλλιώς κινδυνεύουν να θεωρηθούν ελαττωματικές.

«Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για μια γυναίκα και τον σύντροφό της. Όσοι τα λένε αυτά δεν ξέρουν τι έχω περάσει από ιατρικής και συναισθηματικής άποψης. Υπάρχει αυτή η ανελέητη και συνεχής πίεση στις γυναίκες ότι πρέπει να γίνουν μάνες και αν δεν γίνουν είναι κάτι σαν “ελαττωματικά προϊόντα”. Μπορεί ο δικός μου σκοπός σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να κάνω παιδιά. Μπορεί να έχω άλλα πράγματα εξίσου δημιουργικά να κάνω. Πότε ήταν η τελευταία φορά που διαβάσατε για έναν διαζευγμένο, άτεκνο άνδρα που αναφέρεται ως γεροντοπαλίκαρο;» είπε δείχνοντας την οργή που νιώθει για όσα έχουν γραφτεί για την ίδια, αποκαλώντας την γεροντοκόρη και άτεκνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top