Άνιστον: Έκλαιγε σε συνέντευξη όταν της ανέφεραν το ειδύλλιο Πιτ - Τζολί

Διεθνή Μέσα «ξέθαψαν» σπάνια συνέντευξή της μετά τον χωρισμό τους

Το διαζύγιο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα gossip θέματα του Χόλιγουντ.

Ήταν το 2004 όταν η Άνιστον ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκαταλείψει τα «Φιλαράκια», την πιο επιτυχημένη δουλειά στην καριέρα της, για να «αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας» με τον τότε σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

Τζένιφερ Άνιστον: «Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω ένα παιδί»

Τότε ήταν που «έσκασε» σαν βόμβα το διαζύγιό τους και αντί να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, οι δύο ηθοποιοί έγιναν το big thing της χρονιάς.

Τα κλάματα on air της Τζένιφερ Άνιστον για το ειδύλλιο Πιτ – Τζολί

ανιστον

Σύμφωνα με τη Mirror, ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη στην Άνιστον το 2005, αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, πως η Αντζελίνα Τζολί ήταν ήδη έγκυος στο παιδί του Μπραντ Πιτ. Αυτό συνέβη δύο μήνες πριν καν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους.

Η Άνιστον δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να σταματήσει!

«Σε αυτό το σημείο, δεν θα με εξέπληττε τίποτα, αλλά θα προτιμούσα να επιλέξω να τον πιστέψω» είπε για τις φήμες ότι ο χωρισμός τους συνέβη λόγω τρίτου προσώπου.

«Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας. Απλά δεν ξέρω τι συνέβη. Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω, πολλά που δεν ξέρω και μάλλον δεν θα μάθω ποτέ, πραγματικά. Πρέπει να σκεφτώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος για όλο αυτό που συνέβη στη ζωή μου» είπε η Άνιστον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top