Τζένιφερ Άνιστον: Πόσα χρόνια χρειάστηκε για να ξεπεράσει τον Μπραντ Πιτ;

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η διάσημη ηθοποίος

Τα κλάματα on air της Τζένιφερ Άνιστον για το ειδύλλιο Πιτ – Τζολί

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον, μιλώντας ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μέχρι σήμερα. 

Το διάσημο ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και είχε τα φώτα της δημοσιότητας συνεχώς πάνω του. Το 2004 μάλιστα η Άνιστον ανακοίνωσε ότι φεύγει από τη σειρά «Φιλαράκια» για να αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας με τον Μπραντ Πιτ. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2005 ο χωρισμός τους έσκασε «σαν βόμβα» με τα μίντια να αναφέρουν ως «πέτρα του σκανδάλου» την Αντζελίνα Τζολί. 

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ / AP Images

Όπως είπε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «The Wall Street Journal», πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux.

«Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε - δώσε» αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον.

Τζένιφερ Άνιστον: «Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω ένα παιδί»

Αναφερόμενη στην ασταθή προσωπική ζωή των γονιών της, αποκάλυψε πως επηρεάστηκε πολύ, θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πώς θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top