Τζένιφερ Άνιστον για Μάθιου Πέρι: Εκείνο το πρωί είχαμε μιλήσει με μηνύματα

«Ήταν χαρούμενος, ήταν υγιής» πρόσθεσε η ηθοποιός

Δείτε βίντεο για τον Μάθιου Πέρι από την εκπομπή Breakfast@Star

Σχεδόν δύο μήνες από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι κι η διάσημη ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του στα Φιλαράκια, Τζένιφερ Άνιστον, μίλησε για εκείνον για πρώτη φορά στο περιοδικό Variety

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί το αντίο της Τζένιφερ Άνιστον - Το τελευταίο μήνυμα

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος, αυτό ξέρω μόνο», είπε συγκινημένη τη στιγμή που η συμπρωταγωνίστρια της στο The Morning Show, Ρις Γουίδερσπουν, της κρατούσε το χέρι. «Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δε ζοριζόταν... Ήταν χαρούμενος». 

Τζένιφερ Άνιστον & Μάθιου Πέρι στα βραβεία EMMY το 1995

Τζένιφερ Άνιστον & Μάθιου Πέρι στα βραβεία EMMY το 1995 /Φωτογραφία AP Images/Chris Pizzello

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο κόσμος ελπίζει να τον θυμάται «όπως θα ήθελε εκείνος», έναν άνθρωπο που έζησε καλά και βοήθησε κι άλλους. 

Μάθιου Πέρι: Ο Τζόι και η Μόνικα αποχαιρετούν τον Τσάντλερ

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε τόσο σκληρά... Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια», συνέχισε η σταρ. 

Μια από τις κλασικές σκηνές της σειράς Τα Φιλαράκια είναι αυτή της «Ρέιτσελ» και του «Τσάντλερ» που τρώνε το cheesecake από το... πάτωμα!

Μια από τις κλασικές σκηνές της σειράς Τα Φιλαράκια είναι αυτή της «Ρέιτσελ» και του «Τσάντλερ» που τρώνε το cheesecake από το... πάτωμα!

Θυμίζουμε ότι ο Πέρι έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών. Έγινε διάσημος το 1994 με τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά Friends παρέα με την Άνιστον και τους Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέβιντ Σουίμερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top