Μάθιου Πέρι: Ο Τζόι και η Μόνικα αποχαιρετούν τον Τσάντλερ

Συγκινεί το αντίο των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι

Πέρασαν 17 ημέρες από την ημέρα που ο Μάθιου Πέρι «έφυγε» από τη ζωή.

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τσάντλερ

Η οικογένεια, αλλά και οι φίλοι του προσπαθούν να φανούν δυνατοί και να συνειδητοποιήσουν πως δε θα τον ξαναδούν όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.

Το συγκινητικό αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ//Φωτογραφία AP Images/Mark J. Terrill

Το συγκινητικό αντίο του Τζόι στον Τσάντλερ//Φωτογραφία AP Images/Mark J. Terrill

Μάθιου Πέρι: Στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller το βιβλίο του

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ματ Λεμπλάνκ. Ο τηλεοπτικός «Τζόι» με τον οποίο είχε τις περισσότερες σκηνές στα «Φιλαράκια» έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να πει αντίο στον «Τσάντλερ».

Μάθιου Πέρι: Η σκηνή που ζήτησε να κοπεί από τα Φιλαράκια κι έσωσε τη σειρά

Ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από σκηνές της σειράς «Τα Φιλαράκια» και έγραψε στη λεζάντα: «Μάθιου. Με βαριά καρδιά σε αποχαιρετώ. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά από τις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Θα χαμογελάω πάντα όταν σε σκέφτομαι και δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Με πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι θα κρατήσεις τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Κόρτνεϊ Κοξ: «Μου λείπεις κάθε μέρα»


Το δικό της αντίο Μάθιου Πέρι είπε και η Κόρτνεϊ Κοξ. Η τηλεοπτική Μόνικα ανέβασε στον προσωπικό τις λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους σκηνή δείχνοντας πως ξεκίνησε η σχέση με τον Τσάντλερ.

Όπως αποκάλυψε η ίδια εκείνη τη στιγμή ο Μάθιου Πέρι της ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πει πριν ξεκινήσει η συγκεκριμένη σκηνή που βρίσκονται στο κρεβάτι και εισβάλλει στο δωμάτιο ο αδερφός της Μόνικα, Ρος.

«Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ευχόμουν να μπορούσα να μοιραστώ. Για τώρα, ορίστε μια από τις αγαπημένες μου. Για να αποκαλύψω και το παρασκήνιο, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται θα περνούσαν μόνο μια βραδιά μαζί στο Λονδίνο. Αλλά η ανταπόκριση του κοινού δημιούργησε την αρχή του δικού τους love story. Σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός», έγραψε η Κόρτνεϊ Κοξ.

 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top