Μάθιου Πέρι: Στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller το βιβλίο του

O ηθοποιός βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο 28/10, μέσα στο τζακούζι του

Βίντεο για τον Μάθιου Πέρι από το Breakfast@Star

Το βιβλίο του Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πριν από τον πρόωρο θάνατο του ο ηθοποιός των Friends είχε περάσει τον προηγούμενο χρόνο προωθώντας τα απομνημονεύματά του Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Μέσα από τις σελίδες του μίλησε για τη μακροχρόνια πάλη του με τον εθισμό, τη νηφαλιότητα και την εποχή του στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90.

«Είμαστε συντετριμμένοι»: Τα Φιλαράκια αποχαιρέτησαν τον Μάθιου Πέρι

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απώλειά του έφερε ξανά στην επιφάνεια τους αγώνες του ηθοποιού με τους εθισμούς και τις δύσκολες καταστάσεις που έζησε, κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Έτσι, λίγες μέρες αφού βρέθηκε νεκρός οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του για να διαβάσουν σχετικά με τη ζωή του και τα γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Mάλιστα, οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon, τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς The Woman in Me, όπως αναφέρει η Daily Mail. Το βιβλίο Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top