«Είμαστε συντετριμμένοι»: Τα Φιλαράκια αποχαιρέτησαν τον Μάθιου Πέρι

Η κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Τσάντλερ για τον θάνατό του

Βίντεο για τον  Μάθιου Πέρι από το Breakfast@Star

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Τα Φιλαράκια, θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον δικό τους Τσάντλερ Μπινγκ με τον οποίο μοιράστηκαν πάρα πολλά μετά, όλα αυτά τα δέκα χρόνια συνεργασίας.

Μάθιου Πέρι: Έτσι ήθελε να τον θυμούνται όταν πεθάνει

David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston και Matt στα Emmy Awards, το 2002/  (AP Photo/Reed Saxon, File)

David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston και Matt στα Emmy Awards, το 2002/  (AP Photo/Reed Saxon, File)

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ μιλώντας στο People δήλωσαν: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Μάθιου Πέρι: Η εκτίμηση της «Φοίβη» για την αιτία θανάτου του «Τσάντλερ»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός από «Τα Φιλαράκια» εντοπίστηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του. Ο πνιγμός εικάζεται ως πιθανότερη αιτία θανάτου του Τσάντλερ, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία.

Mάθιου Πέρι: To Twitter θρηνεί που χάθηκε το «φιλαράκι» του

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top