Μάθιου Πέρι: Η εκτίμηση της «Φοίβη» για την αιτία θανάτου του «Τσάντλερ»

«Τελικά βρήκε ειρήνη με τον εαυτό του», είπε η ηθοποιός από Τα Φιλαράκια

Οι καλύτερες στιγμές του Μάθιου Πέρι στα Φιλαράκια/ Breakfast@Star

Η Lisa Kudrow, που υποδύθηκε τη Φοίβη στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», πιστεύει πως ο συμπρωταγωνιστής της, Μάθιου Πέρι, μπορεί να πνίγηκε, ως αντίδραση σε κάτι που κατανάλωσε και δεν έπρεπε να έρθει σε επαφή με ζεστό νερό, είπε πηγή στη Daily Mail.

Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Βίντεο από το σπίτι του σταρ

David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston και Matt στα Emmy Awards, το 2002/  (AP Photo/Reed Saxon, File)

David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston και Matt στα Emmy Awards, το 2002/  (AP Photo/Reed Saxon, File)

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Φοίβη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Τσάντλερ και κανένας ηθοποιός της θρυλικής παρέας δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πέρι δεν είναι πια στη ζωή. «Τα Φιλαράκια» πάντως δεν πιστεύουν ότι τα ναρκωτικά έχουν διαδραματίσει κάποιο ρόλο στον θάνατό του.

Μάθιου Πέρι: Έτσι αποχαιρέτησαν Τα Φιλαράκια τον «Τσάντλερ»

«Τελικά βρήκε ειρήνη με τον εαυτό του», φέρεται να είπε η Φοίβη, η οποία φυσικά και θα παραβρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της φίλου.

Η Lisa Kudrow το 2014 (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Η Lisa Kudrow το 2014 (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Ο δημοφιλής ηθοποιός από «Τα Φιλαράκια» εντοπίστηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του. Ο πνιγμός εικάζεται ως πιθανότερη αιτία θανάτου του Τσάντλερ, αν και αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία.

Μάθιου Πέρι: Η τελευταία ανάρτηση από το τζακούζι όπου βρέθηκε νεκρός

Ο Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ και τα οπιούχα, αλλά σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις του, είχε υποστηρίξει πως ήταν καθαρός. Το TMZ ανέφερε ότι στο σπίτι του βρέθηκαν συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και φάρμακα κατά του άγχους και ότι οι ερευνητές δε βρήκαν κανένα παράνομο φάρμακο.

Η μητέρα του Πέρι, Σούζαν και ο πατριός του, Κιθ Μόρισον, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σπίτι του Πέρι στο Λος Άντζελες μετά την είδηση του θανάτου του. Ο φυσικός πατέρας του, ο ηθοποιός John Bennett Perry, 82 ετών, πήγε επίσης στο σπίτι στη γειτονιά Pacific Palisades. 

Mάθιου Πέρι: To Twitter θρηνεί που χάθηκε το «φιλαράκι» του

Σε μια σύντομη δήλωση το απόγευμα της Κυριακής, η οικογένεια δήλωσε: «Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top