Μάθιου Πέρι: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Βίντεο από το σπίτι του σταρ

Τι έκανε πριν την τραγική του κατάληξη

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό «χαμό» του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στα 54 του, του διάσημου «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια, γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον θάνατό του. Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και στο ελληνικό κοινό, που γνώρισε τη διάσημη σειρά των '90s μέσα από τη συχνότητα του Star.

Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, διάσημος από τον ρόλο του Τσάντλερ στα «Φιλαράκια»

Φαίνεται ότι ο Πέρι πνίγηκε στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες μετά από έντονη γυμναστική

Ανάρτηση του Μάθιου Πέρι για την κυκλοφορία του βιβλίου του

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το TMZ, γύρισε σπίτι του μετά από ένα δίωρο παιχνίδι pickleball. Λίγο αργότερα έστειλε τον βοηθό του σε κάποια δουλειά.

Όταν ο βοηθός του επέστρεψε σπίτι μετά από δύο περίπου ώρες, βρήκε νεκρό τον Μάθιου Πέρι και κάλεσε για βοήθεια. Δεν έχει καταστεί σαφές αν η άθληση που έκανε ο Μάθιου Πέρι πριν πεθάνει έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound - Joy Of Everything
Τη στιγμή που που πατριός του Μάθιου Πέρι φτάνει έξω από το σπίτι του

Οι διασώστες επιχείρησαν να τον βγάλουν από το νερό, αλλά οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή απέτυχαν και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από προφανή πνιγμό, χωρίς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Η προφητική δήλωση του Μάθιου Πέρι: «Κανονικά έπρεπε να είμαι νεκρός»

Αστυνομικοί από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες στάλθηκαν επίσης στο σπίτι στο Pacific Palisades, ενώ μια πηγή είπε ότι δε βρέθηκαν ναρκωτικά ή σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Στο σπίτι του ηθοποιού σύμφωνα με τη New York Post κατέφθασαν συντετριμμένοι οι γονείς του Σούζαν και Τζον Μπένετ.

Δειτε βίντεο πάνω από το σπίτι του Μάθιου Πέρι από τη Mail Online
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top