Αποκαλύψεις: Aπίστευτες ίντριγκες στα παρασκήνια του Τιτανικού

Tα παράπονα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Cameron

Leonardo di Caprio Kate Winslet

Η ταινία «Tιτανικός» γίνεται 24 ετών! Ναι, τόσα είναι τα χρόνια που πέρασαν από όταν έκλαιγες με μαύρο δάκρυ στις κινηματογραφικές αίθουσες, βλέποντας τη σκηνή με τον Leonardo DiCaprio να πεθαίνει και την Kate Winslet να του φωνάζει πάνω σε μια σανίδα «Jack, Jack….».

Βεβαίως η κλασική- πλέον- απορία όλων παραμένει: Βρε Rose, γιατί δεν έκανες λίγο χώρο για τον Jack;;

Mπορεί η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 1997, να σημείωσε τεράστια επιτυχία, όμως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έγιναν πολλά έκτροπά!

Leonardo di Caprio  Kate Winslet

Ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet στις Χρυσές Σφαίρες το 1998

H απαράδεκτη συμπεριφορά του Cameron

Για τη διευκόλυνση του συνεργείου, καθώς και την ασφάλεια των ηθοποιών και των κασκαντέρ δημιουργήθηκαν, από αφρολέξ, μεμονωμένα τμήματα του Τιτανικού. Ωστόσο, παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα. Σημειώθηκαν ατυχήματα και δημιουργήθηκαν εντάσεις μεταξύ των συντελεστών. Η Kate Winslet, η οποία υποδυόταν τη Rose έσπασε τον αγκώνα της, ενώ σε καθημερινή βάση, φοβόταν ότι θα πνιγεί στη δεξαμενή. «Υπήρχαν στιγμές, που πραγματικά φοβόμουν. Είχε έναν θυμό ο James που δε θα τον πίστευες. «Ανάθεμά σε!», φώναζε, έκανες αυτό ακριβώς που δεν ήθελα», είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια σε συνέντευξή της. Δεν ξανασυνεργάστηκε ποτέ με το σκηνοθέτη. Πολλά ήταν τα μέλη του συνεργείου που είχαν εξοργιστεί με τη συμπεριφορά του «πιεστικού» και «φωνακλά» Cameron.

Leonardo di caprio

O Leonardo DiCaprio στην επίσημη προβολή της ταινίας στο Mann's Chinese Theate στο Hollywod.

Παραισθησιογόνα στη σούπα

Ένας καμεραμάν έφτασε στο σημείο να ρίξει παραισθησιογόνα χάπια στην κατσαρόλα με τη σούπα του σκηνοθέτη, αλλά κατέληξε να στείλει 50 άτομα στο νοσοκομείο. Ο Cameron, αν και έφαγε από τη σούπα, κατάφερε να κάνει εμετό, πριν το χάπι προλάβει να δράσει στον οργανισμό του

O «Τιτανικός» έκανε πρεμιέρα στους κινηματόγραφους στις 19 Δεκεμβρίου 1997 και αναδείχθηκε ταινία της χρονιάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top