Κέιτ Γουίνσλετ: «Η ζωή μετά τον Τιτανικό ήταν φρικτή»

Όσα αποκάλυψε η «Ρόουζ» 27 χρόνια μετά το κινηματογραφικό μπλόκμπαστερ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Κέιτ Γουίνσλετ από τα περσινά βραβεία ΒΑFTA

Πρωταγωνίστησε στην πολυβραβρευμένη ταινία Τιτανικός στα 22 της χρόνια. Κέρδισε 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, κι έγινε μία από τις ταινίες με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών, μετατρέποντας ταυτόχρονα την Κέιτ Γουίνσλετ και τον συμπρωταγωνιστή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε πραγματικούς σταρ. 

Κέιτ Γουίνσλετ: «Μου έλεγαν πως ήμουν πολύ χοντρή στον Τιτανικό»

Η φήμη της, μετά από αυτήν την τεράστια επιτυχία ένιωθε να την «πνίγει» για πολλά χρόνια. Η Γουίνσλετ αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για τη δυσφορία που της προκάλεσε ο Τιτανικός.

Ο ρόλος της «Ρόουζ» στον Τιτανικό έκανε την Κέιτ Γουίνσλετ την απόλυτη πρωταγωνίστρια!

Ο ρόλος της «Ρόουζ» στον Τιτανικό έκανε την Κέιτ Γουίνσλετ την απόλυτη πρωταγωνίστρια!

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα κι επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά άσχημη», σημείωσε η ηθοποιός. 

«Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: "Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα κι όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα…" κι εγώ έλεγα: «Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό». Ωστόσο, παρά τις δυσάρεστες πλευρές, η Βρετανή πρωταγωνίστρια δηλώνει σήμερα ότι «δεν είναι βάρος, τίποτα από όλα αυτά».

Κέιτ Γουίνσλετ: Οι ρόλοι μετά τον Τιτανικό

Σε μια νέα συνέντευξη στο Net-a-Porter δήλωσε ότι πήρε ενεργά ρόλους σε μικρότερες, ανεξάρτητες ταινίες μετά την επιτυχία του Τιτανικού, όπως το Ο έρωτας ταξιδεύει στο Μαρόκο, το Ιερός καπνός κ.ά. 

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Κέιτ Γουίνσλετ στις Χρυσές Σφαίρες το 1998

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Κέιτ Γουίνσλετ στις Χρυσές Σφαίρες το 1998 /Φωτογραφία AP Images/Mark J. Terrill

Κέιτ Γουίνσλετ: Ο λόγος που αρνήθηκε να ρετουσάρουν την κοιλιά της

Βέβαια, δήλωσε ευγνώμων που κατάφερε σε ηλικία 20 ετών να αποκτήσει διαμέρισμα, καθώς οι αποδοχές από την ταινία ήταν σημαντικές. 

Η Γουίνσλετ επιστρέφει στην οθόνη με τη νέα σειρά του HBO The Regime, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top