Κέιτ Γουίνσλετ: Ο λόγος που αρνήθηκε να ρετουσάρουν την κοιλιά της

Η 46χρονη ηθοποιός είπε «όχι» στο μοντάζ σε ερωτική σκηνή

Η Κέιτ Γουίνσλετ υποστηρίζει πως ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς Mare of Easttown, Κρεγκ Ζόμπελ, της πρότεινε να παρουσιάσουν το σώμα της με έναν πιο… κολακευτικό τρόπο, κάνοντας μοντάζ στην κοιλιά της. «Μην τολμήσεις!» του απάντησε εκείνη. 

κειτ γουινσλετ ρετούς φωτοσοπ

Η ηθοποιός στο 73ο event των Χρυσών Σφαιρών/ AP Images

Η Γουίνσλετ στη σειρά υποδύεται μια γιαγιά ντετέκτιβ σε πόλη της Πενσιλβάνια και λέει πως απέρριψε δύο φορές το προωθητικό πόστερ για το δράμα, καθώς ένιωθε πως είχε υποστεί υπερβολικό photoshop.

«Παιδιά, ξέρω πόσες ρυτίδες έχω στην άκρη του ματιού μου, σας παρακαλώ βάλτε τις όλες πίσω» ζήτησε η 46χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ, σύμφωνα με τους New York Times. 

«Υποθέτω γι' αυτό ο κόσμος συνδέθηκε τόσο με αυτό τον χαρακτήρα (σ.σ της Mare), γιατί ξεκάθαρα δεν υπήρχαν φίλτρα. Είναι μία πλήρως λειτουργική, με ατέλειες γυναίκα με ένα σώμα και ένα πρόσωπο που είναι ανάλογο της ηλικίας της και της ζωής από όπου προέρχεται» συνεχίζει η Γουίνσλετ και παραδέχεται πως δε θα ένιωθε άνετα να ξανακάνει γυμνή σκηνή. 

«Δεν είναι καν ζήτημα ηλικίας, στην πραγματικότητα. Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα πουν: "Αχ, πάλι αυτή"», ανέφερε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top