Όταν "βγήκαν" τα άπλυτα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στη φόρα

Ανάμεσα τους Κάρολος και Καμίλα

O Κάρολος και Καμίλα στην Ελλάδα

Σαν σήμερα πριν εφτά χρόνια Κάρολος και Καμίλα ειδοποιούνται αμφότεροι από την αστυνομία πως τα κινητά τους τηλέφωνα έχουν παραβιαστεί από ιδιωτικούς αστυνομικούς για λογαριασμό της βρετανικής εφημερίδας News of the World. Συνολικά εκτιμάται πως ακόμα οκτώ μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν μπει στο στόχαστρο των χάκερς.

Μετά τη δημοσίευση του σκανδάλου που προκάλεσε σοκ στην βρετανική κοινή γνώμη, και όχι μόνο, οι πωλήσεις της εφημερίδας έπεσαν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης δεν είναι όμως, τα μόνα θύματα υποκλοπών. 

 

Κέιτ Μίντλετον

Ένα ακόμη θύμα υποκλοπών είναι και η Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέμπριτζ και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ είχε μπει επίσης στο μικροσκόπιο της εφημερίδας News of the World.  Σύμφωνα με το BBC, υπεκλάπησαν  μηνύματα που είχε στείλει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον, όπου καταγράφονται προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

 

Άνγκελα Μέρκελ

Το 2014 αποκαλύπτεται ότι το κινητό της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ,  παρακολουθείτο από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας NSA.  Η Μέρκελ κράτησε χαμηλούς τόνους, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σκάνδαλο. "Μεταξύ φίλων δεν μπορεί να γίνονται υποκλοπές. Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει" ήταν η απάντησή της. 

 

Τζένιφερ Λόρενς

Η γνωστή ηθοποιός έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος μπόρεσε και απέσπασε από το κινητό της γυμνές φωτογραφίες. Μάλιστα, δε δίστασε να της δημοσιεύσει, προκαλώντας σάλο στη showbiz. 

 

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Καραμάτσικος

t.karamatsikos@star.gr 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top