Σαν σήμερα, στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 πέθανε ο Παντελής Παντελίδης

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή

Σαν σήμερα πέθανε ο Παντελίδης

Σαν σήμερα, πριν από 2 χρόνια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλους εκείνους που τον αγαπούσαν.

Το υπερπολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο δημοφιλής τραγουδιστής προσέκρουσε με δύναμη στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα ο ίδιος να χάσει τη ζωή του και οι δύο συνεπιβάτιδές, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη  να τραυματιστούν.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς του τραγουδιστή, Αθηνά και Σταύρος αλλά και τα αδέρφια του, που όταν πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση έτρεξαν στο νοσοκομείο της Βούλας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής αφήνοντας λουλούδια και γράμματα για τον Παντελή.

 Το απόγευμα της 19ης Φεβρουαρίου,  η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή μεταφέρθηκε σε λευκό φέρετρο στο πατρικό του και στις 20 Φεβρουαρίου εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στη γειτονιά του Παντελή Παντελίδη προκειμένου να τον δει για τελευταία φορά ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονταν οι μεγάλες του επιτυχίες, επιτυχίες που είχε γράψει μόνος του.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη έφτασε μέσα σε ένα λευκό φέρετρο  στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος και ο τραγουδιστής ήταν τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Η μπάντα του τραγουδιστή έπαιζε το τραγούδι «Είχα κάποτε μια αγάπη». Η τελευταία πράξη του δράματος έγινε στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top