Ελεονώρα Μελέτη: «Υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία»

Η παρουσιάστρια δέχεται πρόταση για να κατέβει στην πολιτική για τρίτη φορά

Με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να παρουσιάζεται στην ολότητά του σήμερα στις 18:30 από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοένα και περισσότερες πηγές επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της Ελεονώρας Μελέτη σε αυτό. 

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: «Γαλάζια» κρούση στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Η επίσημη πρόταση στην παρουσιάστρια έγινε την περασμένη Τρίτη 9/4, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό Σουσου». Εν συνεχεία, την Τετάρτη, η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όμορφο κλίμα με την ίδια να πηγαίνει για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της υποψηφιότητάς της. 

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη δέχεται «κρούση» ώστε να ασχοληθεί με την πολιτική. Μάλιστα, τις προηγούμενες δύο φορές που της έγινε πρόταση, προήλθε από κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Χείμαρρος η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα αφήσω αυτήν την προσβολή να αιωρείται»

Μπορεί ως τώρα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα τηλεοπτικά πλατό να μην της επέτρεψαν να πει το «ναι» στον στίβο της πολιτικής, ωστόσο τώρα που η εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» ολοκληρώνεται την 1η Μάη, η ίδια θα έχει τον χρόνο και την ευχέρεια να ασχοληθεί με αυτό το τόσο σημαντικό βήμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top