Χείμαρρος η Ελεονώρα Μελέτη: «Δε θα αφήσω αυτήν την προσβολή να αιωρείται»

Τι λέει για το Mega Καλημέρα και τους συνεργάτες της

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μετά το τέλος της εκπομπής της, κατά τη διάρκεια της οποίας η ίδια ανακοίνωσε ότι το «Mega Καλημέρα» ολοκληρώνεται φέτος την 1η Μαΐου. 

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» την 1η Μαΐου

Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» του ΟΡΕΝ, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της.

«Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν, γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν, αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής, τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα, άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.
Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου»
, είπε κατηγορηματικά.

«Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα σε κανέναν, δεν έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν για την εκπομπή μου πολλές φορές και με το κόστος της απουσίας της δικής μου θέσης από την εκπομπή. Έχω αποσυρθεί από project, υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Και μπορούν να με επιβεβαιώσουν. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε, να τους ρωτήσετε πόσο όμορφα μίλησα σε όλους, στον καθένα ξεχωριστά και τι συγκινητικά ανταπάντησαν. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Αυτήν την προσβολή δε θα την αφήσω να αιωρείται, αυτήν την αιχμή δε θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και επαγγελματία. Δε θα κινηθώ νομικά. Έχω λόγο όταν ακούω κάτι που με θίγει, να βγαίνω και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή, ο Θοδωρής Ρακιντζής που εκτιμώ αφάνταστα, μετέφερε μία πληροφορία που δεν ξέρω πώς του ήρθε, αλλά εγώ προσκαλώ οποιονδήποτε έχει να μου προσάψει το παραμικρό σε σχέση με τη συμπεριφορά μου, να βγει και να μιλήσει», επισήμανε η ίδια. 

Μελέτη: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή»

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε επίσης: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου οι ιδιωτικές με τα στελέχη του σταθμού είναι άριστες. Εγώ δε νιώθω ότι απαξιώνομαι από τον σταθμό. Το στόρι για το 1+1 ήταν μια απάντηση σε ένα κακόβουλο ρεπορτάζ. Ο κύκλος του Mega Καλημέρα κλείνει με πάρα πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε τρία υπέροχα χρόνια. Ο καθένας ανάλογα με το επαγγελματικό του ύφος μπορεί να βάλει όποια λέξη θέλει».

«Εγώ σας μεταφέρω ότι ειπώθηκε επίσημα ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται για φέτος την 1η Μαΐου. Η σύνθεση της εκπομπής ήταν εξαιρετική. Πρόθεσή μου είναι να υπάρξει συμφωνία με το Mega που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σχολίασε πως με την Ελένη Μενεγάκη δεν έχει μιλήσει για το τέλος της εκπομπής και πως η αγάπη των ανθρώπων του χώρου ήταν συγκινητική. «Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο και με σκλάβωσε. Για τις Ευρωεκλογές το ρεπορτάζ του κυρίου Χατζή έχει βάση, αλλά δε θα με δείτε σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Δε με στεναχώρησε η Ελένη Τσολάκη και ο Θοδωρής Ρακιντζής δε θέλω να το πάρει προσωπικά», είπε.

Σημειώνεται, ότι το «Πρωινό Σου Σου» πρόβαλε ζωντανά τις δηλώσεις της με τον Θοδωρή Ρακιντζή να απαντά πώς μετέφερε απλά το ρεπορτάζ που είχε. Όταν ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ μεταβίβασε τα λόγια του στην Ελεονώρα Μελέτη, εκείνη απάντησε: «Είναι άκυρο ωστόσο και δε θέλω να προσκομίσω περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία γι’ αυτό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top