Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» την 1η Μαΐου

Τι απάντησε για τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του «Mega Καλημέρα» την 1η Μαΐου

Την πληροφορία ότι το «Mega Καλημέρα» θα ρίξει πρόωρα αυλαία, λίγο πριν από το Πάαχα, επιβεβαίωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη

«Mega Καλημέρα»: Ρίχνει πρόωρα αυλαία η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ειδικότερα, σε κουβέντα που είχε με τον Τάκη Χατζή, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έχει γίνει μία προσέγγιση στην Ελεονώρα Μελέτη να συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές. «Είχα ένα ρεπορτάζ πριν τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δε θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος -πόσο ωραία τα λέω- του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δε θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ», ήταν η απάντηση της Ελεονώρας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συναδέλφους- δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους. «Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες, με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το “Mega Καλημέρα” ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top