«Mega Καλημέρα»: Ρίχνει πρόωρα αυλαία η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Οι συνεργάτες της εκπομπής ενημερώθηκαν σήμερα Πέμπτη

Αυλαία θα ρίξει η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόωρο και συγκεκριμένα λίγο πριν από το Πάαχα.

Tην αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό ΣουΣου». Ο ίδιος τόνισε πως οι συνεργάτες της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη ενημερώθηκαν σήμερα Πέμπτη για την εξέλιξη από τον Κώστα Σούσουλα, τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα λόγω των Ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις της Ελεονώρας με το κανάλι έχουν διαρραγεί. Το αντίθετο μάλιστα όπως είπε ο διευθυντής του ΟΚ!. «Η σχέση παραμένει άκρως αρμονική. Υψηλόβαθμα στελέχη του Mega βλέπουν την Ελεονώρα Μελέτη ως την επικρατέστερη για τη ζώνη 10-1. Υπάρχει ακόμα στο τραπέζι η βραδινή εκπομπή. Γνωρίζω ότι και η πλευρά της Ελεονώρας Μελέτη δεν το απορρίπτει αλλά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα» ανέφερε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top