Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: «Γαλάζια» κρούση στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων και για τον Φρέντη Μπελέρη

«Κληρώνει» αύριο για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η τελική απόφαση για το αν θα είναι στη λίστα ή όχι ο ομογενής μας, Φρέντης Μπελέρης, θα ληφθεί από τον πρωθυπουργό, σε σύσκεψη που θα συγκληθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζήτηση γίνεται και για ένα όνομα - έκπληξη γνωστής παρουσιάστριας, της Ελεονώρας Μελέτη.

Τέλος στα σενάρια για debate πριν τις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της διπλωματικής συντάκτρας του Star Kατερίνας Tσαμούρη, ο πρωθυπουργός θα το «ζυγίσει» πολύ για να πάρει την τελική απόφαση για την συμμετοχή του Φρέντη Μπελέρη στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. 

«Κληρώνει» αύριο για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τα θετικά στοιχεία είναι ότι μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα πιο πατριωτικό ακροατήριο, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, όπου τα νούμερα προβληματίζουν πολύ το Μέγαρο Μαξίμου.

Απο την άλλη όμως, θεωρείται ότι μπορεί να μην ωφελήσει διπλωματικά την διεθνή εικόνα της χώρας, μετατρέποντας σε διμερές ζήτημα το θέμα Μπελέρη, το οποίο η Ελλάδα έχει χαρακτηρίσει καθαρά θέμα κράτους δικαίου που συνδέεται με την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας.

Ετσι, στην σύσκεψη που θα έχει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει τις τελικες αποφάσεις.

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: «Γαλάζια» κρούση στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει κρούση στην γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη για να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: «Γαλάζια» κρούση στην παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Εχουν γίνει συζητήσεις και επαφές, αλλα τίποτα δεν έχει «κλειδώσει».

 Αύριο θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις  σε σύσκεψη του πρωθυπουργου με στενούς του συνεργάτες και η παρουσίαση του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου θα γίνει την Δευτέρα σε ειδική εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top