Τέλος στα σενάρια για debate πριν τις ευρωεκλογές

«Φουντώνει» η πολιτική αντιπαράθεση εν όψει της ευρωκάλπης του Ιουνίου

Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, οι κόντρες στη Βουλή έχουν «ανάψει» για τα καλά, με την αντιπολίτευση να ζητά debate λίγο πριν τις κάλπες. 

Τροφή στην πολιτική αντιπαράθεση για τα Τέμπη έδωσε η σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, στην οποία υπογράμμισε ότι η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το φορτίο που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μοντάζ στα ηχητικά που μεταδόθηκαν μετά την τραγωδία, χωρίς όμως κυβερνητική παρέμβαση. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη για προεκλογικά ψέματα, ενώ είχαμε και πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης. 

Κασσελάκης: «Απόλυτα εφικτό να είμαστε πρώτοι στις ευρωεκλογές»

Στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς 

Ήταν γνωστό, είχε κάνει πολλές κομματικές εμφανίσεις ο Γιώργος Αυτιάς και πλέον είναι και επισήμως υποψήφιος με το γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο για τη μάχη της 9ης Ιουνίου. Ο κ. Αυτιάς συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό για το τυπικό του πράγματος και αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη, όπου θα βρεθεί την Κυριακή στην παρέλαση της Ομογένειας.

Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς

Είναι προφανές ότι ο κ. Αυτιάς με σημαντική αναγνωρισιμότητα βάζει μια σημαντική υποθήκη εκλογής

«Όχι» σε debate πριν τις ευρωκάλπες από την κυβέρνηση

 

Η κυβέρνηση έκλεισε δια στόματος του Παύλου Μαρινάκη σήμερα τα σχετικά σενάρια, λέγοντας ότι debate δε γίνονται για τις ευρωεκλογές, αλλά θα γίνουν αρκετά debate στη Βουλή.

Βέβαια, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανταπαντά -και δεν έχει άδικο- ότι debate έγινε στις ευρωεκλογές του 2009, οπότε γιατί όχι και τώρα; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρνητικός υπό όρους, θεωρείται όμως μάλλον δύσκολο η κυβέρνηση να υπαναχωρήσει από τη θέση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top