Ευρωεκλογές: Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Γιώργος Αυτιάς

Ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητά του

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: 

«Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Ποιος είναι ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς γεννήθηκε στη Σάμο, αργότερα όμως η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τέλειωσε το σχολείο. 

Γιώργος Αυτιάς Κυριάκος Μητσοτάκης

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με αρκετές εφημερίδες και περιοδικά. 

Το 2000 τιμήθηκε ως «Δημοσιογράφος της χρονιάς» από το Ίδρυμα Μπότση και εν συνεχεία από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, 5 χρόνια μετά την πρώτη βράβευση.

Έχει εργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάνοντας οικονομικό ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». 

Από το 2003 και μέχρι το 2009 παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Σας» στον Alpha. Το καλοκαίρι του 2009 υπέγραψε με το ALTER για την παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα», η οποία διεκόπη το 2011, όταν κι έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός. 

Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει έως σήμερα την εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» κάθε Σαββατοκύριακο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top