Κασσελάκης: «Απόλυτα εφικτό να είμαστε πρώτοι στις ευρωεκλογές»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για τις ευρωεκλογές που πλησιάζουν μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης

Τα 46 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στις Ευρωεκλογές

Ο κ. Κασσελάκης φάνηκε πολύ αισιόδοξος για την πορεία του κόμματός του στην ευρωκάλπη, μιλώντας στο Live News. «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ένα ρεύμα στην κοινωνία, ίσως επειδή έχει πάψει να δουλεύει η προπαγάνδα της κυβέρνησης εναντίον μου, ίσως εξαιτίας της συγκάλυψης στο θέμα των Τεμπών, πάντως ανεβαίνουμε. Πιστεύω ότι σε δύο μήνες μπορεί να ανατραπούν όλα και να κερδίσουμε. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε στις ευρωεκλογές και αισθάνομαι ότι αυτό είναι απολύτως εφικτό να είμαστε πρώτοι. Αν δεν είμαστε, θα είμαστε στις εθνικές εκλογές. Έχουμε ξεκάθαρες προτάσεις και αυτές έχουν απήχηση στην κοινωνία». 

Κασσελάκης: Τι είπε για τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους 

Φυσικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλήθηκε να μιλήσει για την γυναικοκτονία των Αγίων Αναργύρων που συγκλονίζει τη χώρα.

Κασσελάκης: «Ήρθα στη Γαύδο μετά από πρόταση μητέρας τριών παιδιών»

«Υπάρχει θεσμικό ζήτημα για την αστυνομία. Πριν από έναν χρόνο είδαμε ναζί Κροάτες να διασχίζουν τη χώρα ανενόχλητοι και αυτό δεν είναι επιτρεπτό. Έχουμε αλλάξει τρεις υπουργούς Προστασίας του Πολίτη σε λίγους μήνες και πάει κανείς στο αστυνομικό τμήμα και του λένε να καλέσει την αστυνομία στο τηλέφωνο. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι ευθύνονται όλοι οι αστυνομικοί. Αλλά κάτι δεν πάει καλά στην αστυνομία και η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτή έχει διαρραγεί. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να επιλέγεται από τη βουλή και να ενισχυθεί η “αστυνομία της γειτονιάς”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top