Κασσελάκης: «Ήρθα στη Γαύδο μετά από πρόταση μητέρας τριών παιδιών»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις Αλήθειες με τη Ζήνα για τις ανάγκες των ακριτών

Όσα είπε από τη Γαύδο ο Στέφανος Κασσελάκης / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κρήτη, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Αφού περιόδευσε σε αρκετές περιοχές του νησιού, βρήκε την ευκαιρία να επισκεπτεί και τη Γαύδο, για να συναντήσει τους κατοίκους.

Κασσελάκης για έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Έχουμε ζήτημα ασφάλειας   

«Ήρθα στη Γαύδο μετά από πρόταση της Έφης, μιας μητέρας τριών παιδιών, και η ιστορία της, αισθάνομαι ότι πρέπει να εκπροσωπώ όλους τους Έλληνες, πόσο μάλλον την Ελλάδα που βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Σπύρο Σιγούρο που βρέθηκαν στη Γαύδο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε τσικουδιές με τους λίγους μόνιμους κατοίκους του νησιού και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «Πρέπει να είμαστε μια χώρα που την τιμά στα σύνορά της, που τα παιδιά της έχουν βασικά πράγματα, όπως η μόρφωση. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεκπαίδεση το 2024 στο Γυμνάσιο; Όχι μόνο εδώ σε όλα τα ακριτικά νησιά και τα χωριά. Είναι δυνατόν να μην κάνει τίποτα η δήμαρχος;», ανέφερε. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Γαύδο

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Έφη που είναι μόνιμη κάτοικος και μήτερα και κατήγγειλε ότι η δήμαρχος του νησιού, όταν το σχολείο τους ζήτησε βοήθεια, τους είπε να φύγουν από το νησί, ώστε να φοιτήσουν αλλού επειδή είναι... καλύτερα. «Θεωρεί ότι το νησί που εκπροσωπεί δεν είναι ικανό να μεγαλώσει παιδιά, επειδή δεν υπάρχουν υποδομές. Εδώ έχω μεγαλώσει τρία παιδιά. Οι μικρές περιοχές της Ελλάδας δεν ακούγονται ψηλά», τόνισε. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στις Αλήθειες με τη Ζήνα από τη Γαύδο

Ο κ. Κασσελάκης παρέμεινε στο νησί για τρεις ώρες. Μαζί του ήταν ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top