Μητσοτάκης: Στον  ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν αν αρχηγός είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο

Τι είπε για «μαξιλαροπόλεμο» στην αξιωματική αντιπολίτευση 

«Στον  ΣΥΡΙΖΑ μαλώνουν εάν ο αρχηγός τους είναι ο Τραμπ ή ο Μπέπε Γκρίλο, και παίζουν "μαξιλαροπόλεμο»,"κρύβοντας ότι το μαξιλάρι αυτό ήταν το ενέχυρο των δανειστών για την αναξιοπιστία του κ. Τσίπρα» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής η οποία εξέλεξε ως νέο Γραμματέα της τη Μαρία Συρεγγέλα.      

Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Έλενα Ακρίτα κατά Νάσου Ηλιόπουλου  

Το ΠΑΣΟΚ-είπε- έχει μηδενιστικό λόγο προσδοκώντας να πάρει τη δεύτερη θέση, αγνοώντας ότι η αρνητική πολιτική που μιμούνται δεν είναι ώριμο φρούτο αλλά σάπιο φρούτο, με ξεπερασμένα συνθήματα.

Μητσοτάκης: Θα προστατέψουμε τους πολίτες από την κερδοσκοπία  

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε επίσης τα στελέχη της ΝΔ να μην ασχολούνται με το τι γίνεται στην άλλη όχθη αλλά με το έργο τους. «Τα καθήκοντα μας αποκτούν άλλες διαστάσεις, έχουμε την αναμέτρηση των ευρωεκλογών που θα είναι μια πολιτική αναμέτρηση».

 

«Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη. Δεν είναι άλλοθι για λάθη αλλά ευθύνη για αποτέλεσμα. Το πολιτικό κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές και ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος»  τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε επίσης την αποφασιστικότητα του να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις και να αναλάβει το πολιτικό κόστος που πιθανόν να έχουν, αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και την νέα γεωπολιτική θέση της χώρας μας, ενώ παρουσίασε τις εθνικές θέσεις για τα όσα λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top