Μητσοτάκης: Θα προστατέψουμε τους πολίτες από την κερδοσκοπία  

Κριτική από την αντιπολίτευση για ακρίβεια και πληθωρισμό  

Την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη ανασκόπηση του κυβερνητικού έργου.

Μητσοτάκης με ποδιά μαγειρικής σε εκδήλωση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας! 

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ο πληθωρισμός θα αρχίσει αν υποχωρεί έστω και αργά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για το θέμα της ακρίβειας πως η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κερδοσκοπεί σε βάρος τους. 

Μητσοτάκης: H Eλλάδα στην τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 27 στον ρυθμό ανάπτυξης 

Με όπλο τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν, όπου η Ελλάδα παρουσιάζει την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 27 ως προς τον ρυθμό ανάπτυξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα των προβλέψεων, όπως η αύξηση της απασχόλησης,  η μείωση της ανεργίας κάτω από 10% και η αργή αλλά σταθερή υποχώρηση του πληθωρισμού. 

Νέα «έφοδος» Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για τις τιμές  

«Η δημοσιονομικά ισορροπημένη πολιτική μας αποδίδει, φαίνεται και από τη σταθερά καλή πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και όπως έχω δεσμευτεί, το πλεόνασμα της ανάπτυξης θα επιστρέφει στην κοινωνία για την ενίσχυση πρωτίστως των πιο ευάλωτων που πλήττονται περισσότερο από το υψηλό επίπεδο τιμών, κυρίως των τροφίμων» ανέφερε στην ανάρτησή του σήμερα ο κ. Μητσοτάκης. 

 

Στον καθιερωμένο εβδομαδιαίο κυβερνητικό απολογισμό ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στα μέτρα για την ανακούφιση των νοικοκυριών από την ακρίβεια, αλλά και στους ελέγχους στην αγορά.  «Θα προστατεύσουμε τους πολίτες από όσους νομίζουν ότι θα κερδοσκοπήσουν σε βάρος τους, εκμεταλλευόμενοι τις συνέπειες του εισαγόμενου πληθωρισμού» επισήμανε

 

ΣΥΡΙΖΑ: Με σποτάκι για την ακρίβεια «πυροβολεί» την κυβέρνηση

Με ένα σποτάκι που σφυροκοπά την κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να γίνουν μέλη του κόμματος.  

Κασσελάκης κατά Αυτιά για σχόλιο στην εκπομπή του 

Κριτική από Ανδρουλάκη και από ΚΚΕ – Ελληνική Λύση για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό 

Κριτική άσκησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Είναι υπόλογη για τη συνεχιζόμενη αύξηση των ανισοτήτων, είναι υπόλογη για τη συνεχιζόμενη μείωση εισοδημάτων ακρίβεια πληθωρισμός στα τρόφιμα που καλπάζει» τόνισε.    

Ο  Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε «στους αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που εφαρμόζεται με τη συναίνεση των κομμάτων της σοσιαλδημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των ακροδεξιών και φασιστικών μορφωμάτων».
«Όσες «ταινίες» και να γυρίσει η κυβέρνηση, ο «υπότιτλος» πάντα θα λέει ότι η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top