Μητσοτάκης με ποδιά μαγειρικής σε εκδήλωση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας! 

Έπαιξε και μπάσκετ μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά  

Στην παρουσίαση του προγράμματος «Εθνική Δράση κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας» βρέθηκε το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δε δίστασε να φορέσει και... ποδιά μαγειρικής!        

Νέα «έφοδος» Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για τις τιμές  

Το πρόγραμμα που γίνεται σε συνεργασία με την UNICEF ξεπερνά τα 30 εκατομμύρια ευρώ και υλοποιείται με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Μιλώντας σε παιδιά και γονείς που βρέθηκαν στο Ζάππειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ως ένα πρόβλημα υγείας, όχι ως κάτι που έχει να κάνει με την εμφάνιση. 


Δημοσκόπηση GPO: Τρίτος και σε αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ – Πρωτιά με 36% για τη ΝΔ

«Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα που έχει τρέξει η Unicef μαζί με κράτος μέλος της οργάνωσης, ένα πρόγραμμα το οποίο εκτείνεται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα, αναγνωρίζοντας εξαρχής ότι η παχυσαρκία ενός παιδιού δεν είναι επιλογή είναι αποτέλεσμα του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο μεγαλώνει. Συχνά τα τρόφιμα εκείνα που είναι λιγότερο υγιεινά είναι τα πιο εύκολα, συχνά είναι και τα πιο φθηνά. 'Αρα είναι δεδομένο ότι υπάρχει μια άμεση συσχέτιση μεταξύ της παιδικής παχυσαρκίας και των εισοδημάτων του νοικοκυριού μέσα στο οποίο μεγαλώνουν» σημείωσε.

O Κυριάκος Μητσοτάκης με μαθητές στην εκδήλωση της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας

O Κυριάκος Μητσοτάκης με μαθητές στην εκδήλωση της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας

Μάλιστα, έχοντας στο πλευρό του τον γνωστό σεφ Πάνο Ιωαννίδη και την αναπληρώτρια Υπουργό  Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη τους έδειξαν πώς να φτιάχνουν γρήγορα και υγιεινά γεύματα. Μεταξύ αυτών των συνταγών και μία υγιεινή παραλλαγή του παραδοσιακού γύρου με πίτα! 

Ο πρωθυπουργός επί τω έργω στην παρουσίαση υγιεινών συνταγών

Ο πρωθυπουργός επί τω έργω στην παρουσίαση υγιεινών συνταγών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε γονείς και παιδιά να βάλουν στη ζωή τους την αθληση, δίνοντας ο ίδιος το παράδειγμα. Μαζί με τον μπασκετμπολίστα, Θοδωρή Παπαλουκά, έπαιξε μπάσκετ σκοράροντας με τρίποντο, ενώ θυμήθηκε και τα παιδικά του χρόνια.

O K. Μητσοτάκης σουτάρει με άψογο στυλ έχοντας δίπλα τον Θ. Παπαλουκά

O K. Μητσοτάκης σουτάρει με άψογο στυλ έχοντας δίπλα τον Θ. Παπαλουκά  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top