Θέμα χρόνου η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συμφώνησαν ότι μοιάζει αδύνατη η «συμβίωση» τους με τη νέα ηγεσία

Μένει μέχρι να φύγει η Έφη Αχτσιόγλου και τα ηγετικά στελέχη της ομάδας της. Σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που είχαν με περίπου 1.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα δεν ανακοίνωσαν σήμερα την αποχώρησή τους, όμως έκαναν απόλυτα σαφές ότι η «συμβίωση» τους με τη νέα ηγεσία μοιάζει πλέον αδύνατη. 

Στον προθάλαμο της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και άλλοι βουλευτές και στελέχη που συντάσσονται μαζί τους.

Η ώρα των αποφάσεων για την Αχτσιόγλου – Συζητά με στελέχη της τι θα πράξει

Μπορεί να μην ανακοίνωσαν σήμερα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη την αποχώρησή τους, όμως είναι θέμα χρόνου να κουνήσουν μαντήλι στο κόμμα.

«Δεν υπάρχει καμία προσωπική βεντέτα επειδή χάσαμε στις εσωκομματικές εκλογές, αλλά με τη νέα ηγεσία δεν υπάρχει καμία πολιτική προσέγγιση», υποστήριξε ο Αλέξης Χαρίτσης σύμφωνα με πηγές.

Τσίπρας: Στόχος του νέου μπαράζ επαφών η παραμονή Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Έξοδο εδώ και τώρα πρότεινε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Η δυναμική που έχει δημιουργηθεί δείχνει πως η έξοδος είναι αναπόφευκτη. Δεν υπάρχουν οι ελάχιστοι όροι πολιτικών συγκλίσεων με τη σημερινή ηγεσία. Δεν έχει κανένα νόημα για περαιτέρω καθυστερήσεις».

Περισσότερα από 1000 στελέχη συνδέθηκαν διαδικτυακά με τη συντριπτική πλειοψηφία να υποστηρίζει πως ο δρόμος της εξόδου είναι χωρίς επιστροφή. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε κρίση που παίρνει τα χαρακτηριστικά διάλυσης και κινδυνεύει με την χλεύη των πολιτών. Η ρίζα της κρίσης είναι πολιτική. Η νέα ηγεσία αρνείται να το παραδεχτεί και κυνηγάει εσωτερικούς εχθρούς και θεωρίες συνωμοσίας» ήταν η αρχική εισήγηση, δια στόματος Νάσου Ηλιόπουλου, με αναφορές τόσο «στο καρότο και μαστίγιο» του Στέφανου Κασσελάκη με τη χείρα φιλίας, μέσω αποστασίας αλλά και στις προσωπικές επιθέσεις του Παύλου Πολάκη. 

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος «χαμός» με επίθεση Π. Πολάκη στο FΒ στη Σ. Αναγνωστοπούλου!

Σήμερα πάντως, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει βόλτα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θαυμάζοντας για πολλοστή φορά, όπως λένε οι συνεργάτες του, τον Παρθενώνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top