ΣΥΡΙΖΑ: Νέος «χαμός» με επίθεση Π. Πολάκη στο FΒ στη Σ. Αναγνωστοπούλου!

Κόντρα λίγες ώρες πριν τις αποφάσεις Αχτσιόγλου για παραμονή ή αποχώρηση  

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (17/11/2023) για το πώς απαντά η Αχτσιόγλου στα νέα ανοίγματα Κασσελάκη 

Νέα αναταραχή προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ ανάρτηση του συντονιστή των τομεαρχών Παύλου Πολάκη, ο οποίος απάντησε με δηκτικό τρόπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στη Σία Αναγνωστοπούλου για την κριτική που του είχε ασκήσει. 

Αχτσιόγλου: Πώς απαντά στα νέα ανοίγματα Κασσελάκη 

Η νέα εστία έντασης έρχεται μάλιστα  λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη της ομάδας Αχτσιόγλου που ενδεχομένως θα καθορίσει την παραμονή της ομάδας ή όχι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κασσελάκης στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης Συντονιστής των τομεαρχών

Ο συντονιστής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου έγραψε συγκεκριμένα: 

«Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σία Αναγνωστοπούλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες:
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι ‘’δεν κάνω για επιτελικές θέσεις’’. Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκάγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν».
2) «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!»

Η απάντηση της Αναγνωστοπούλου

Η πρώην αναπληρώτρια υπουργός απάντησε εμφανώς ενοχλημένη αλλά σε διαφορετικό ύφος:   

 

«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

Μετά τον διαδικτυακό «καβγά» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, φέρεται να επιχείρησε «πυροσβεστική» παρέμβαση  στη βουλευτή του κόμματος και να υπήρξε και επικοινωνία Πολάκη - Αναγνωστοπούλου, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί και να έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε εφόσον έγινε.  

Σε αναμονή της απόφασης της ομάδας  Αχτσιόγλου για παραμονή ή αποχώρηση

Η νέα κόντρα από διοαφορετικά «στρατόπεδα» συνέβη λίγες ώρες πριν την τηλεσυνεδρίαση μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου, μεταξύ των οποίων και η Σία Αναγνωστοπούλου. 

Εκεί θα διαφανεί και αν η ενεργοποίηση του Αλέξη Τσίπρα στην κατεύθυνση της παραμονής της κ. Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αποτέλεσμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.   

Τσίπρας: Στόχος του νέου μπαράζ επαφών η παραμονή Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κυρία Αναγνωστοπούλου πάντως φέρεται να έχει αποφασίσει την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσει η ομάδα που πρόσκειται στην υποψήφια αρχηγό του κόμματος. Πληροφορίες βεβαίως που μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν,       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top