Αχτσιόγλου: Πώς απαντά στα νέα ανοίγματα Κασσελάκη 

Το παρασκήνιο των παρεμβάσεων Τσίπρα και πού σκοντάφτει η προσπάθεια  

Η νέα χείρα φιλίας που έτεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προς την Έφη Αχτσιόγλου και με βασικούς αποδέκτες Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο, φαίνεται πως σκοντάφτει στη μεγάλη καχυποψία η οποία είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της πρώην Υπουργού Εργασίας. 

Τσίπρας: Στόχος του νέου μπαράζ επαφών η παραμονή Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Και αυτό γιατί θεωρούν πως η νέα ηγεσία έχει έλλειμα αξιοπιστίας αλλά και αποτελεσματικότητας,  αφού τα δείγματα γραφής που έχει δώσει έως τώρα δεν συγκλίνουν στην διαμόρφωση μιας σχέσης εμπιστοσύνης και δεν καταφέρνει να γίνει η συγκολλητική ουσία του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί είναι επιφυλακτικό στο άνοιγμα Κασσελάκη το περιβάλλον της Αχτσιόγλου    

Στο περιβάλλον της Έ. Αχτσιόγλου επικαλούνται πολλά παραδείγματα σχετικά με τις επιφυλάξεις τους. Όπως λένε, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη μια μερα διχάζει το κόμμα με μια ακραία ρητορική μιλώντας για 5η φάλαγγα και την επόμενη ζητάει ενότητα. Τη μια εκθειάζει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο από το βήμα του Economist για το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ  και την επόμενη τον λέει «ιδεοληπτικό και εμμονικό» με τους φόρους». 

Στην πορεία του Πολυτεχνείου ο Στέφανος Κασσελάκης  

Μετά τις  παρασκηνιακές προσπάθειες που γίνονται ακόμη και από τον Αλέξη Τσίπρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για την ανάγκη να δοθούν «ισχυρές εγγυήσεις» εκ μέρους του, οι οποίες είναι αμφίβολο αν καλύπτονται από την υπόσχεσή του να τους τοποθετήσει σε ένα νέο ισχυρό όργανο, όπως το πολιτικό κέντρο που ετοιμάζει. 

Μένει να δούμε πως όλα αυτά θα αποτυπωθούν στην πανελλαδική συνδιάσκεψη που θα έχουν την Κυριακή το λέω αυτό γιατί δεν «τρέχουν» όλοι με τις ίδιες ταχύτητες προς την έξοδο.

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ 

Και όλα αυτά την ώρα που δημοσκόπηση της Opinion Poll για το Action24 για πρώτη φορά  μετά από πολλά χρόνια φέρνει το ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση με 16% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14,7%.  

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη φορά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ μετά από 11 χρόνια!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top