Τάιλερ Μακμπέθ: «Ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός»

«Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δουν τι φταίει και χάνουν»

Για πρώτη φορά ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε δημόσια για τις σκέψεις του για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, την πεποίθησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός, αλλά και τη σχέση τους.

Λίγες μέρες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει εικόνα διάλυσης, ο Τάιλερ Μπακμπέθ δε δίστασε να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος που ηγείται ο σύζυγός του. 

Κασσελάκης: Το άνοιγμα σε Αχτσιόγλου, η αγάπη στον Τσίπρα και οι αποστάτες

«Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους», είπε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, προσθέτοντας:

O Τάιλερ Μπακμπέθ μίλησε για τη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ - Eurokinissi

O Τάιλερ Μπακμπέθ μίλησε για τη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ - Eurokinissi

«Έχασε τόσες εκλογές, πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει. Γι' αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός. Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι».

Συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη: Η ανησυχία του πρώην πρωθυπουργού

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ σημείωσε:

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον κ. Μητσοτάκη. Κυρίως έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με πιο ηθικό τρόπο. Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας και θ' αφοσιωθούμε ολοκληρωτικά σε αυτό».

ΣΥΡΙΖΑ: «Ομοβροντία πυρών» για το «μαξιλάρι» των 37 δισ.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να βοηθήσει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του στην αναθεώρηση του προγράμματος σπουδών της νοσηλευτικής στην Ελλάδα. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι εργάζεται μαζί με άλλους ανθρώπους για την ίδρυση ενός νοσηλευτικό κέντρου.

Τάιλερ Μακμπέθ: Η γνωριμία με τον Στέφανο Κασσελάκη και η νέα ζωή στην Ελλάδα

Ο Τάιλερ Μακμπέθ συστήθηκε στον ελληνικό λαό και αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία για τον ίδιο. 

New York Times για Κασσελάκη: «Ο πολιτικός-celebrity που διχάζει το ΣΥΡΙΖΑ»

Σπούδασε στις ΗΠΑ ψυχολογία και νοσηλευτική και δούλεψε επτά χρόνια ως νοσηλευτής. Έχει διδακτορικό ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής», κάτι που του επιτρέπει να εργάζεται ιδιωτικά ως γιατρός στις ΗΠΑ. 

Η απόφαση να διεκδικήσει ο Στέφανος Κασσελάκης την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και να μετακομίσουν στην Ελλάδα ήταν κοινή και συνειδητή. 

«Όταν πήραμε την απόφαση να διεκδικήσει ο Στέφανος την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζαμε ότι οι ζωές μας θα άλλαζαν. Τώρα, όπου κι αν πάμε, μας αναγνωρίζουν, ωστόσο κάποιες πτυχές της ζωής μας, θα θέλαμε να τις κρατήσουμε ιδιωτικές, κάτι που δεν εύκολο αν μας ακολουθεί μια κάμερα συνεχώς», είπε. 

Κασσελάκης - Τάιλερ: Στη Νέα Υόρκη ο γάμος, στην Ελλάδα το γλέντι

Πάντως η δημοσιότητα δεν άλλαξε την καθημερινότητά του, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να αποκτήσουν παιδιά με τον σύζυγό του.

«Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος, όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό. Είμαστε πολύ της οικογένειας, είμαι δεμένος με την οικογένεια του Στέφανου κι εκείνος με τη δική μου. Προς το παρόν η οικογένειά μας είμαστε εμείς και ο σκύλος μας ο Φάρλεϊ», είπε. 

Κασσελάκης: Γιατί έπρεπε να παντρευτεί τον Τάιλερ  - Τι εξήγησε δικηγόρος  

Όσο για το αν ένιωσε κάποια διάκριση στην Ελλάδα λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού, απάντησε πως ένιωσε μεγαλύτερη γιατί δεν είναι Έλληνας.

Παρ’ όλ’ αυτά τόνισε ότι λατρεύει την Ελλάδα και ότι δεν έχει νοσταλγήσει προς το παρόν τις ΗΠΑ. 

Κασσελάκης: «Απόσυρση» των γονιών του και ρόλος - κλειδί για τον Τάιλερ

Τέλος αποκάλυψε πως με τον Στέφανο Κασσελάκη έχουν ισότιμη σχέση και πως μαγειρεύουν και οι δύο, με τη σπεσιαλιτέ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι τα παϊδάκια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top