Κασσελάκης: «Απόσυρση» των γονιών του και ρόλος - κλειδί για τον Τάιλερ

Η νέα ζωή του ως πολιτικού αρχηγού  

Από το βράδυ της Κυριακής η ζωή και η καθημερινότητα του Στέφανου Κασσελάκη άλλαξε. Οι ανέμελες βόλτες και οι αυθόρμητες δηλώσεις ανήκουν στο παρελθόν. Οι γονείς του αποχωρούν διακριτικά από το πλάι του, ενώ ρόλο - κλειδί και την επόμενη μέρα φαίνεται πως θα έχει ο σύντροφός του Τάιλερ. «Ο δρόμος της πολιτικής θα είναι μοναχικός και δύσκολος» λέει η θεία του Στέφανου Κασσελάκη και συγκινημένη του εύχεται μέσω του Star καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 Ο φιλόζωος Κασσελάκης και τα ελληνικά του Τάιλερ 

Νέα σελίδα για την οικογένεια του Στέφανου Κασσελακη 

Ο Στέφανος Κασσελάκη μόλις δύο ημέρες μετά την εκλογή του βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή χωρίς την οικογένειά του. Τα πολλά χαμόγελα λιγοστεύουν και δίνουν τη θέση τους στους προβληματισμούς και τις αγωνίες για την επόμενη μέρα.

Κασσελάκης σε Φάμελλο: «Θα κάνουμε εξαιρετική ομάδα, να συνεχίσεις δυνατά»

Η θεία του Κασσελάκη στο Star

«Είναι δύσκολος δρόμος και μοναχικός. Αυτοί οι άνθρωποι περιτριγυρίζονται και από ανθρώπους που καμιά φορά δεν τους συμβουλεύουν το σωστό» δηλώνει στο Star η θεία του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κασσελάκη.      

Τι δήλωσε η Μαρία Κασσελάκη, θεία του Στέφανου Κασσελάκη, στο Star

Τι δήλωσε η Μαρία Κασσελάκη, θεία του Στέφανου Κασσελάκη, στο Star  

Η θεία του προσθέτει:  «Πιστεύω στον Στέφανο ότι είναι ικανότατος να επιλέξει τους σωστούς συνεργάτες και να μάθει αυτά που πρέπει να μάθει και θα τα μάθει πάρα πολύ καλά». 

Όσον αφορά τι θα τον συμβούλευε, ως μητέρα και η ίδια, αναφέρει: «Θα τον συμβούλευα να συνεχίσει αυτό που σκέφτεται και έχει στο μυαλό του που είναι το καλό της Ελλάδας. Να μην επηρεαστεί από παράγοντες άλλους ...

«Δε θα αλλάξει χαρακτήρα ο Στέφανος»

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλείται να σκέφτεται τα πάντα πλέον από διαφορετική θέση. Η αλλαγή στάσης φάνηκε ήδη από χθες μετά  τη συνάντηση του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Να χαρείς αυτές τις μέρες» - Τι είπε ο Τσίπρας στον Κασσελάκη

«Ο Στέφανος δεν είχε ανάγκη να βιοποριστεί από την πολιτική, είχε επιχειρήσεις. Δεν έχει ανάγκη την εξουσία,  πιστεύω ότι δε  θα αλλοιωθεί η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του.  Θα διατηρήσει την αμεσότητα με τον κόσμο… Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του δε θα αλλάξει»  δηλώνει ο Τζούλιαν Χάτζιου, συνεργάτης και φίλος του Στ. Κασσελάκη  

Κασσελάκης: Κάνουν στην άκρη οι γονείς,, παραμένει ο Τάιλερ 

Από το βράδυ της Κυριακής τίποτα δεν είναι ίδιο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Οι γονείς του που όλα αυτά τα χρόνια του ήταν συνεχώς πλάι του τώρα απομακρύνονται διακριτικά. Ο προεκλογικός ενθουσιασμός του πατέρα του, με συχνές δηλώσεις στα media μετριάζεται, με τον Θ. Κασσελάκη να παραπέμπει σήμερα το Γραφείο Τύπου, στις ερωτήσεις που δέχθηκε.    

Μητέρα Κασσελάκη: Τι είπε για τον γιο της και γιατί ήρθε σήμερα στην Ελλάδα

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη έχει εταιρεία με βαφές πλοίων και απασχολείται σε ναυπηγεία και εταιρείες όλο τον κόσμο... 

Η οδοντίατρος μητέρα του προέδρου αφήνει και εκείνη μόνο τον γιο της να λάβει αποφάσεις για στρατηγικές και στελέχη.  
Λίγο μετά τη νίκη του γιου της,  η Λία Κασσελάκη αναχώρησε για τις ΗΠΑ εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η ιδία εργάζεται ως βοηθός καθηγητή στο τμήμα οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια».   

Τάιλερ Μάκμπεθ:  «Θα είμαι δίπλα στον Στέφανο σε όλη τη διαδρομή» 

Στο πλευρό του Κασσελάκη παραμένει ο σύντροφός του Τάιλερ και όπως φαίνεται θα έχει ρόλο «κλειδί» στις εξελίξεις.  

«Θα είμαι δίπλα του σε όλη τη διαδρομή. Χωρίς αμφιβολία είμαστε πολύ προσγειωμένοι και πολύ ενθουσιασμένοι.  Να αποδείξουμε την αξία μας. Είμαστε ευγνώμονες» δήλωσε. 

Τάιλερ: Θα είμαι πάντα δίπλα στον Στέφανο

Τάιλερ: Θα είμαι πάντα δίπλα στον Στέφανο   

Ο ρόλος του Τάιλερ δίπλα στον Κασσελάκη προκαλεί αντιδράσεις 

Οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις του Τάιλερ προκάλεσαν την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη  

«Ο Τάιλερ μου είναι πολύ συμπαθής» δήλωσε στον Σκάι αλλά συμπλήρωσε αιχμηρά: «Αν ένας πολιτικός αρχηγός εμφάνιζε τη σύζυγό του να μιλά για τη χώρα, δε θα έλεγαν κάποιοι γιατί βγάζει τη σύζυγό του;». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top