«Να χαρείς αυτές τις μέρες» - Τι είπε ο Τσίπρας στον Κασσελάκη

Ο διάλογος στη Βουλή του πρώην και του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης για να πάρει το «τιμόνι» της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Στη Βουλή βρίσκεται αυτή την ώρα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη Βουλή με το μετρό και συνοδευόμενος από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, πέρασε το κατώφλι της Βουλής λίγα λεπτά μετά τις 12, προκειμένου να συναντηθεί με τον προκάτοχό του για να του παραδώσει τη «σκυτάλη» της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του ως νέος πρόεδρος του κόμματος.

Τσίπρας - Κασσελάκης

Τσίπρας - Κασσελάκης (2)

Αλέξης Τσίπρας - Στέφανος Κασσελάκης

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη και στη συνέχεια μίλησαν... για μπέιζμπολ.

Συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή

Ακολουθεί ο διάλογος Τσίπρα - Κασσελάκη:

Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε λέμε εμείς εδώ. Εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες. Να αφοσιωθείς μετά στην παρακαταθήκη που υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως το NBA.

Κασσελάκης: Βλέπετε περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ. 

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μόνη συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων ψηφοφόρων. Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μετά τη συνάντησή τους, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, όπου θα τον υποδεχθεί ο Νίκος Παππάς.

Στέφανος Κασσελάκης: Πότε θα γίνει το συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Κασσελάκη στις 14:00 για να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Μισή ώρα αργότερα, στις 14:30 θα δεχθεί τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

14.00 θα έχει τηλ επικοινωνία με Μητσοτακη 
Κ 14.30 με Ανδρουλακη 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top