ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες – Ψήφισαν Παππάς και Αχτσιόγλου

Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ψηφίσουν για νέο πρόεδρο του κόμματος

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι εκλογείς που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ.

Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Eurokinissi

Άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - Eurokinissi

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου στα εκλογικά τμήματα.

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής- Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου

 Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να ψηφίσουν για τον νέο πρόεδρο του κόμματος - Eurokinissi

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να ψηφίσουν για τον νέο πρόεδρο του κόμματος - Eurokinissi

Μαζί τους πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης, ή βιβλιάριο Υγείας, ή άδεια διαμονής, ή visa, ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ. Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Δημοσκόπηση: «Μάχη» Αχτσιόγλου - Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Για τους κατοίκους εξωτερικού η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη και όσοι έχουν εγγραφεί στον isyriza μέχρι και την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο του συνεδρίου και της πρώτης εμφάνισης Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον με βάση τα αποψινά αποτελέσματα απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Έφη Αχτσιόγλου: «Από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει»

Στο εκλογικό κέντρο Περιστερίου ψήφισε για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η Έφη Αχτσιόγλου. 

«Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα. Μία μέρα δημοκρατικής συμμετοχής, μέρα ενδυνάμωσης της προοδευτικής παράταξης, μέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι μία σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου. Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά. Και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μία καλύτερη ζωή με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια. Χθες, ο κ. Μητσοτάκης μάς είπε ότι, το σχέδιό του, για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μάς αξίζει», είπε η κ. Αχτσιόγλου. 

Νίκος Παππάς: «Ψηφίζουμε για να αναμετρηθούμε με τη Δεξιά του Μητσοτάκη»

Ψήφισε για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Παππάς, στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής.

Ο Νίκος Παππάς ψήφισε στην Καισαριανή - Eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς ψήφισε στην Καισαριανή - Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πέντε υποψηφιότητες για την προεδρία

«Σήμερα ψηφίζουμε για να αναμετρηθούμε με τη δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Για να σώσουμε την κοινωνία, τους εργαζόμενους και τη μεσαία τάξη από τα σχέδιά του. Για να ξεκινήσουμε μια ενωτική πορεία προς το μετασχηματισμό. Μακριά από αντιλήψεις που θέλουν ένα κόμμα χυλό χωρίς λογοδοσία. Μακριά από αντιλήψεις που θέλει ένα κόμμα με κλειστές πόρτες. Κάνουμε τα ανοίγματά μας, χτίζουμε την ανοιχτή δημοκρατική προοδευτική παράταξη της χώρας. Χτίζουμε την παράταξη της νίκης», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top