ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πέντε υποψηφιότητες για την προεδρία

Απών ο Αλέξης Τσίπρας

Με την ομόφωνη έγκριση των πέντε υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ξεκίνησαν οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος.

Ονόματα – έκπληξη υπογράφουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη 

Έφη Αχτσιόγλου

Οι υποψηφιότητες εγκρίθηκαν ως ενιαία πρόταση. Επιπλέον εγκρίθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την προεδρία του κόμματος. 

Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στέφανος Τζουμάκας

Αναλυτικά οι πέντε υποφήφιοι: 

  • Έφη Αχτσιόγλου
  • Ευκλείδης Τσακαλώτος
  • Νίκος Παππάς
  • Στέφανος Τζουμάκας
  • Στέφανος Κασσελάκης

Νίκος Παππάς

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασαν στον Ελληνικό Κόσμο και οι πέντε υποψήφιοι. Με χαμόγελα, αγκαλιές και φωτογραφίες υποδέχτηκαν τους υποψήφιους οι παρευρισκόμενοι. 

Στέφανος Κασσελάκης

Οι εργασίες ξεκίνησαν με τις εισαγωγικές ομιλίες της γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, και του αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργου Βασιλειάδη, ενώ σε εξέλιξη είναι οι ομιλίες των πέντε υποψηφίων. Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι παρών, επιλέγοντας να μην αναμειχθεί στη διαδικασία.

«Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματός μας είναι ένα σημείο καμπής. Είναι μια ώρα ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά μας. Η προσέλευση του κόσμου θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο μήνυμα. Η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα μια ισχυρή, ενωμένη, σοβαρή, Αριστερά. Έναν ισχυρό, ενωμένο, σοβαρό ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», υπογράμμισε η κ. Σβίγκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top