Ονόματα – έκπληξη υπογράφουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη 

Πρώτη φορά συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα     

Ξεκινά το Σάββατο το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με τους προβολείς να στρέφονται στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε κομματικό όργανο και θα κληθεί να περιγράψει λεπτομερέστερα την πολιτική του πλατφόρμα. Και αυτό το συνέδριο θα είναι σαν άτυπο ντιμπέιτ με τις ομιλίες των πέντε διεκδικητών, όπως ανέφερε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο ρεπορτάζ της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Κασσελάκης: «Είμαι ένας κουζουλός που αφήνει την Αμερική για την πατρίδα»

Ποιοι υπογράφουν την υποψηφιότητα 

Όσον αφορά το αν ο κ. Κασσελάκης έχει την τυπική νομιμοποίηση για να είναι υποψήφιος, όχι μόνο έχει συγκεντρώσει τις 30 υπογραφές που απαιτούνται, καθώς όπως λένε συνεργάτες του αυτό ήταν μια εύκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν και ονόματα - έκπληξη ανάμεσα στους υπογράφοντες.

Επίθεση Πολάκη στον Σαββόπουλο: «Είσαι θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»!  

Ένα από αυτά  είναι ο Παύλος Πολάκης. Όσο και εάν φαντάζει ως ετερόκλητη μια τέτοια συμμαχία, ωστόσο ο Σφακιανός πολιτικός έχει βάλει την υπογραφή του στο κείμενο για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, όπως και οι βουλευτές Πέτρος Παππάς και Θεοδώρα Τζακρη. Άρα αύριο στο διαρκές συνέδριο θα ακούσουμε και τους 5 υποψήφιους να ανοίγουν τα χαρτιά τους διεκδικώντας την ψήφο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα -  έκπληξη που υπογράφουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ονόματα -  έκπληξη που υπογράφουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Πρώτη φορά συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Τσίπρα     

Μεγάλος απών θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Έκανε σαφές από την αρχή ότι δε θέλει να εμπλακεί με κανέναν τρόπο στην εσωκομματική αυτή διαδικασία. Ακόμη και ένα κοίταγμα ή ένα νεύμα θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως στήριξη. Έτσι ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες του πρώτου γύρου στις 10 Σεπτέμβρη. Η υποψηφιότητα Κασσελάκη φέρνει και δεύτερο γύρο, καθώς θεωρείται σχεδόν απίθανο ο πρώτος να συγκεντρώσει το 50 +1 των  ψήφων.

Τσίπρας: Δε θα δώσει το «παρών» στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αναταράξεις και στο ΠΑΣΟΚ για τον Κασσελάκη με διαγραφή υποψηφίου για ομοφοβικά σχόλια 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός διέγραψε τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Μπέλλα ο οποίος με ομοφοβικά σχόλια είχε αναφερθεί στην υποψηφιότητα Κασσελάκη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top