ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο του συνεδρίου και της πρώτης εμφάνισης Κασσελάκη

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ φορώντας μάλιστα γραβάτα, οι πέντε διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος είναι και επισήμως σε θέσεις μάχης για τις εκλογές της άλλης Κυριακής.

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή προέδρου

Η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι μπορεί να εγγυηθεί τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς και Στέφανος Τζουμάκας περιέγραψαν με τη σειρά τους τις θέσεις τους. Η κάμερα του Star κατέγραψε πλούσιο παρασκήνιο.

Με πολλά χαμόγελα, σέλφις και αγκαλιές, αλλά και με μιάμισι ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο. 

Το πρόσωπο των ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης, φόρεσε γραβάτα και ίσως να ήταν και ο μοναδικός στην αίθουσα. 

Μίλησε με πολύ κόσμο που τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει και δήλωσε αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα: «Τα λόγια μας θα τα ακούσει ο δικός μας κόσμος, o λαός...».

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο του συνεδρίου και της πρώτης εμφάνισης Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βαγγέλη Γκούμα / κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πρώτη μίλησε σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία καταχειροκροτήθηκε όταν στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για τις ομοφοβικές επιθέσεις που εκείνος δέχθηκε.  

«Να ξέρουν καλά αυτοί εκεί έξω ότι τα ομοφοβικά παραληρήματα που εξαπέλυσαν κατά του υποψηφίου μας θα μας βρουν μπροστά», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Μίλησε όμως και για τις επιθέσεις που η ίδια δέχθηκε.  

«Καμία έκρηξη τοξικής αρρενωπότητας, καμία μα καμία προσπάθεια να με περάσουν ως εκπρόσωπο της διαπλοκής, καμία μα καμία τέτοια απόπειρα δε με έκανε να ξανασκεφτώ την απόφασή μου», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι πέντε υποψηφιότητες για την προεδρία

Το παρασκήνιο πίσω από τις σέλφις και τα χαμόγελα είναι πλούσιο, και ο πολιτικός συντάκτης του Star Αντώνης Αντωνόπουλος έριξε φως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Όπως ανέφερε, η υποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από τα κομματικά στελέχη όταν ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου ήταν μάλλον «παγωμένη». Tελικά ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε σήμερα 30 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του. 

Το παρασκήνιο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί στις 16 του μηνός.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

 

  

  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top