Άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης: «Το μπλε είναι ευρύχωρο χρώμα»  

Σαν «πρόσκληση για αποστασία» ερμήνευσε την αναφορά η Χαριλάου Τρικούπη 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η αναφορά του στο ότι «το μπλε είναι ευρύχωρο χρώμα» προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ (video Star) 

«Φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ «άναψε» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την αναφορά του ότι «το μπλε είναι ευρύχωρο χρώμα» από τη Φθιώτιδα. Ο πρωθυπουργός περιόδευσε στην περιοχή και είπε ότι επιδιώκει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, όχι, όμως, με ένα μόνο χρώμα. Αυτό έφερε πυρά από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αιχμές για αποστασία, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε προσεκτικό άνοιγμα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία

Με την επίσκεψη στη Φθιώτιδα ο πρωθυπουργός ξεκίνησε πάλι τις περιοδείες, ενώ εξέπεμψε μήνυμα υπέρ της αυτοδυναμίας της ΝΔ. 

Κ. Μητσοτάκης: «Το μπλε ταιριάζει με το μπλε, αλλά είναι...ευρύχωρο» 

«Οι σταθερές κυβερνήσεις που απολαμβάνουν κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αποτελούμενες από ένα κόμμα αλλά όχι μόνο από ένα χρώμα -το τονίζω αυτό- είναι οι πιο κατάλληλες» τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ανέφερε ότι «το μπλε ταιριάζει με το μπλε» αλλά πρόσθεσε ότι «το μπλε είναι ένα πολύ ευρύχωρο χρώμα»!

 Το νερό δεν ιδιωτικοποιείται διαβεβαίωσε ο Μητσοτάκης

Α. Τσίπρας: «Κυβερνήσεις – κουρελού δεν είναι αποδεκτές» 

Η φράση του πρωθυπουργού, πάντως, ερμηνεύτηκε από την αντιπολίτευση ως προσκλητήριο αποστασίας. Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να σχολιάζει: «Αυτό θυμίζει κυβέρνηση patchwork, κουρελού, παίρνω βουλευτές από εδώ και από εκεί. Αυτά δεν γίνονται».  

Τσίπρας: Δικαιούμαστε μία καλύτερη πατρίδα και μπορούμε να την αποκτήσουμε

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να καμουφλάρει τις οικογενειακές του παραδόσεις»

Ακόμη πιο έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που ερμήνευσε τη δήλωση του πρωθυπουργού σαν προσπάθεια προσεταιρισμού βουλευτών του και σχολίασε:  «Μετά το χέρι -χέρι με τον Καρατζαφέρη, ο κ. Μητσοτάκης με εικαστικές προσεγγίσεις επιχειρεί να καμουφλάρει τις οικογενειακές του παραδόσεις. Όμως, το 2023 δεν είναι 1965». 

Μήνυμα Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη: «Δεν μπορείς να με φας εύκολα»!  

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Η αντίδραση στη δήλωση  Μητσοτάκη για ευρύχωρο μπλε

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Η αντίδραση στη δήλωση  Μητσοτάκη για ευρύχωρο μπλε

Μητσοτάκης: «Οι πολίτες ψηφίζουν για πρωθυπουργό και όχι για άγνωστο Χ»

Ο κ. Μητσοτάκης επιθεώρησε τις εργασίες επέκτασης στο Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και ενημερώθηκε για το master plan αναβίωσης της λουτρόπολης των Καμμένων Βούρλων. Με αιχμή τα έργα υποδομής, περιέγραψε το διακύβευμα των εκλογών, ασκώντας εμμέσως από την πλευρά του κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη για τη θέση του ότι δεν πρέπει να είναι πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας ούτε ο κ. Μητσοτάκης ούτε ο κ. Τσίπρας.    

Γεωργιάδης: Σε ποιον είπε «μου είσαι αντιπαθής αλλά θα σου απαντήσω»!  

«Και ποιος είναι αυτός ο άγνωστος Χ; Ψηφίζεις ΝΔ, έχεις Μητσοτάκη, έστω ΣΥΡΙΖΑ και έχεις Τσίπρα. Έναν άγνωστο γιατί να τον ψηφίσεις;» αναρωτήθηκε ο πρωθυπουργός. 

 Α. Tσίπρας: «Να μη γίνονται παρακάμερες για τα πρόσωπα της κυβέρνησης» 

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες και πέταξε το μπαλάκι στον Νίκο Ανδρουλάκη, χωρίς να συζητά όμως το θέμα του πρωθυπουργού.

Τσίπρας: να μη γίνονται παρακάμερες παρασκηνίων

Α. Τσίπρας: να μη γίνονται παρακάμερες παρασκηνίων 

«Στις Δημοκρατίες είναι καλό να μην γίνονται παρακάμερες παρασκηνίων που να αποφασίζουν για τα πρόσωπα και τις πολιτικές, αλλά να γίνεται σεβαστή η κρίση του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ο Α. Τσίπρας 

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το πρωί τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Κωνσταντίνο Μενουδάκο με φόντο τις παρακολουθήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top