Γεωργιάδης: Σε ποιον είπε «μου είσαι αντιπαθής αλλά θα σου απαντήσω»!  

Τι απάντησε σε ερώτηση βουλευτή στη Βουλή  

Άδωνις Γεωργιάδης: απάντηση στη Βουλή σε  βουλευτή που... αντιπαθεί, όπως είπε (Video κανάλι Βουλής, φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να διευκρινίζει με το «καλημέρα», απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΜέΡΑ25  ότι τον… αντιπαθεί!

Ράδιο Αρβύλα: Η σάτιρα για το «Καλάθι του Νονού» και η απάντηση Άδωνι

Ο βουλευτής ήταν ο Κρίτων Αρσένης ο οποίος κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας σταθμού LNG στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, «παραπονέθηκε» ότι δεν ήρθε να του απαντήσει ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και προσήλθε ο Υπουργός Ανάπτυξης ΄Αδ. Γεωργιάδης. 

Εκλογές: Πότε θα κλείσει η Βουλή τον Απρίλιο              

«Μου είστε πολύ αντιπαθής αλλά εκτελώντας τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ήρθα να απαντήσω. Αρμόδιος για να απαντήσει για οποιοδήποτε επενδυτικό σχέδιο δεν είναι ο Υπουργός Οικονομικών αλλά ο Υπουργός Ανάπτυξης» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.    

Όσον αφορά την ουσία της ερώτησης ανέφερε ότι δεν έχει δανειοδοτηθεί από το ελληνικό κράτος καμία μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας στο ναυπηγείο Σκαραμαγκά και ότι δε θα δημιουργηθεί σταθμός μεταφοράς LNG στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά καθώς ο σταθμός της Ρεβυθούσας είναι δίπλα και δε έχε νόημα από οικονομική άποψη. 

Πρόσθεσε μάλιστα ο Αδ. Γεωργιάδης, με τον  «κίνδυνο» να γίνει ακόμη πιο…  «αντιπαθής», ο ίδιος αυτή τη φορά στον βουλευτή του ΜέΡΑ25:

«Όσα λέτε είναι εξαιτίας του χαώδους εγκεφάλου σας».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top