Μήνυμα Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη: «Δεν μπορείς να με φας εύκολα»!  

Απάντηση με νέες αιχμές από τη Χαριλάου Τρικούπη για «σύστημα Μητσοτάκη» 

Ανδρέας Λοβέρδος: Μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για το ενδεχόμενο διαγραφής του (Video Σκάι)   

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κόντρα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υποψηφίου για την ηγεσία του στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον αρχηγό του Νίκο Ανδρουλάκη.   

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη-Τσίπρα - Ποιο πρόσωπο θέλει για πρωθυπουργό

Μετά τις αιχμές των τελευταίων ημέρων εναντίον του, για τη διαφωνία του ουσιαστικά με την τοποθέτηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ότι δε θα συμφωνήσει στον σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό είτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός «σήκωσε το  γάντι» και διαμήνυσε ότι.. «δεν τρώγεται εύκολα», εννοώντας μια πιθανή διαγραφή του.    

Χαμός με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ: Διαφώνησε με Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό  

«Δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να "φας" εύκολα, τελεία και παύλα. Αλλά δε βλέπω και τον λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα» δήλωσε στον Σκάι ο κ. Λοβέρδος.

Με εκπλήξεις και «διάσημους» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις εκλογές  

Νέες αιχμές από τη Χαριλάου Τρικούπη  για τον Ανδρέα Λοβέρδο    

Πάντως ούτε αυτή την αιχμή άφησε «να πέσει κάτω» η Χαριλάου Τρικούπη, πηγές της οποίας σχολίασαν απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σε μείζονα θεσμική και προγραμματική σύγκρουση με το σύστημα Μητσοτάκη. Το προχθεσινό μας σχόλιο ισχύει στο ακέραιο. Για τη σημερινή συνέντευξη, ουδέν σχόλιο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top