Χαμός με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ: Διαφώνησε με Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό    

Χαριλάου Τρικούπη: παράδοξο να έχει ίδιες αγωνίες με Οικονόμου – Σκέρτσο!

Ο πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας «δεν μπορεί να μην είναι πολιτικό πρόσωπο», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, απορρίπτοντας ωστόσο το ενδεχόμενο να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας / Βίντεο: ΕΡΤ

Αναστάτωση προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  η ανοιχτή διαφοροποίηση του βουλευτή του (και υποψήφιου προέδρου του για να μην ξεχνιόμαστε) Ανδρέα Λοβέρδου, από τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, ότι ακόμα και αν υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός δεν θα είναι ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη-Τσίπρα - Ποιο πρόσωπο θέλει για πρωθυπουργό 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, δήλωσε ότι δε γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση. «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες» τόνισε συγκεκριμένα, σε μια ευθεία κριτική προς την τοποθέτηση του αρχηγού του κόμματός του.   

Διεγράφη η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ με απόφαση Ανδρουλάκη

Το «καρφί» του Α. Λοβέρδου δεν έμεινε αναπάντητο πάντως από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να σχολιάζουν: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο»!  

Ανδρουλάκης για Τέμπη: «Μπήκα στη θέση του γονιού που χάνει το παιδί του»

Ρόλο σε όλα αυτά πάντως παίζει σύμφωνα με ορισμένους και το γεγονός ότι ο βουλευτής του κόμματος κατατάσσεται στην «αντΙ - ΣΥΡΙΖΑ» πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, γεγονός που  - σύμφωνα με τους ίδιους - τον φέρνει πιο κοντά στην πρόταση υπέρ της κυβερνητικής συνεργασίας με τη ΝΔ  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  

ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Λοβέρδου και Γερουλάνου στον Νίκο Ανδρουλάκη


      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top