ΚΙΝΑΛ: Συγχαρητήρια Λοβέρδου και Γερουλάνου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Οι υποφήφιοι για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ ευχήθηκαν στον μεγάλο νικητή

Το ρεπορτάζ του Αντώνη Αντωνόπουλου για τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών για τον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (12/12/21)

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να του εκφράσει τα συγχαρητήρια του και να του ευχηθεί για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Νικητής ο Νίκος Ανδρουλάκης - Είναι ο νέος Πρόεδρος

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο ίδιος μέσω twitter. 

ΚΙΝΑΛ: Δήλωση Παύλου Γερουλάνου για την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη

Τα συγχαρητήριά του απηύθυνε και ο Παύλος Γερουλάνος στον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον συγχαρώ για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή δύναμη. Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, αναλαμβάνει το τιμόνι της παράταξης σε μια ιστορική συγκυρία κατά την οποία η λαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη προοδευτική πρόταση απέναντι στη συντήρηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι επιτακτική και συνάμα ενθουσιώδης. 

Γιώργος Παπανδρέου για νίκη Ανδρουλάκη: «Μήνυμα ευθύνης για όλους»

Οι πολίτες με τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή τους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια ολική επαναφορά της Δημοκρατικής Παράταξης. Οι προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες μίλησαν, η φωνή τους είναι ισχυρή και η εντολή τους ξεκάθαρη: Ενότητα, Αναγέννηση και Νίκη. Η ευθύνη μας είναι πρωτίστως απέναντι στις προσδοκίες τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top