Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία!

Ο Τσίπρας επισκέφθηκε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Στην νέα σελίδα και στις  αισιόδοξες  προοπτικές που ανοίγονται για την  Φθοιώτιδα αλλά και τη Στερεά Ελλάδα,  μέσα από ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 540 στοχευμένων παρεμβάσεων, ενημερώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει από το πρωί στη Λαμία.  Επιθεώρησε τα έργα επέκτασης του Λιμανιού στον Αγιο Κωνσταντίνο. 


Σε Προεκλογικούς Ρυθμούς Η Εκλογική Αντιπαράθεση - Video

«Φέτος ευελπιστούμε ότι θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ  στον τουρισμό, οποτε χρειαζόμαστε  και τις σωστές υποδομές» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στις συνομιλίες που είχε ο πρωθυπουργός με κατοίκους και επαγγελματίες έδωσε έμφαση και στη ποιότητα των εργασιακών σχέσεων.

«Δεν αρκεί να προσθέτουμε δουλειές πρέπει να είναι και καλοπληρωμένες δουλειές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/φωτογραφία από eurokinissi.gr

Επίσκεψη στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, υποστήριξε ότι η αρχή έπαιξε ρόλο θεσμικού αντίβαρου απέναντι στις παρακολουθήσεις, τις οποίες χρέωσε προσωπικά στον Πρωθυπουργό και τον κατηγόρησε ότι ήθελε να αντικαταστήσει τους επικεφαλής  των δυο ανεξάρτητων αρχών.

«Έπαιξαν κρίσιμο ρόλο θεσμικού αντίβαρου στην επιχείρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να καταλύσει κάθε έννοια του Συντάγματος και να παραβιάσει το απόρρητο των επικοινωνιών, προκειμένου να παρακολουθεί σχεδόν το μισό πολιτικό σύστημα...Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα ο πρωθυπουργός της χώρας θα είχε παραιτηθεί. Σήμερα απλά σιωπά» δήλωσε ο Τσίπρας.

Η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

«Είναι καιρός εκείνος που έχει στο πλευρό του δύο αμετάκλητα καταδικασμένους και μάλιστα για παράβαση καθήκοντος, υπουργούς του, τους κυρίους  Παππά και Παπαγγελόπουλο, να σταματήσει να προκαλεί την νοημοσύνη των πολιτών» ανταπάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.

Αντιδράσεις για τον Άγνωστο Χ του Νίκου Ανδρουλάκη

Στον δρόμο προς τις κάλπες η πρόταση του Ν. Ανδρουλάκη για πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο προκαλεί αντιδράσεις.

«Επειδή η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα δώσει αυτοδυναμία στη ΝΔ δε θα χρειαστεί να γίνει μία τέτοια συζήτηση» δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 
 
 «Πως μπορεί να εφαρμοστεί ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα με τη ΝΔ;Με τον κύριο Χατζηδάκη θα το εφαρμόσει αυτό το πρόγραμμα» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
 
Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις αποστάσεις  από  την πρόταση Ανδρουλάκη και το άδειασμα της Χαριλάου Τρικούπη σήμερα πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας πως «δεν είναι πρόσωπο που διαγράφεται».

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top