Διχάζει τη ΝΔ η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού K. Καραμανλή

Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Αναστάτωση στη ΝΔ από το ενδεχόμενο υποψηφιότητα του πρώην υπουργού μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες (Video Star)

Διχάζει τη ΝΔ η υποψηφιότητα του πρώην υπουργού μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες.

Αντιδράσεις για την «κάλυψη» Γεωργιάδη σε δήλωση Καραμανλή στη Βουλή

Στην εκλογική του περιφέρεια, έξω από το γραφείο του συγκεντρώθηκαν πολίτες και τον αποδοκίμασαν. Ωστόσο ο πρώην Πρωθυπουργός και ξάδερφός του, Κώστας Καραμανλής, με δήλωση κύκλων του έσπευσε να τον στηρίξει.

Συγκέντρωση με συνθήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες

Συγκέντρωση με συνθήματα κατά του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες 

Σειρά υπουργών όπως οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Γιάννης Οικονόμου, Κωστής Χατζηδάκης, Νότης Μηταράκης δήλωσαν ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε στο Υπουργείο Μεταφορών,  προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κίνηση των τρένων.

Οι Υπουργοί που έχουν ασκήσει κριτική στη θητεία Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών

Οι Υπουργοί που έχουν ασκήσει κριτική στη θητεία Καραμανλή στο Υπουργείο Μεταφορών

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε ότι στη θέση του Κώστα Καραμανλή δε θα κατέβαινε υποψήφιος.  «Όταν είναι κάποιος συντετριμμένος δεν πηγαίνεις μετά από δύο μήνες να κάνεις μια εκλογική καμπάνια σαν τίποτα να μη συνέβη» δήλωσε στο Action 24 ο βουλευτής της ΝΔ . Άλλα «γαλάζια» στελέχη κρατούν ίσες αποστάσεις. 

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

«Είναι δική του η απόφαση και απόφαση του Πρωθυπουργού αν με ρωτάτε εμένα, δεν έχει κόλλημα να συμμετάσχει στις εκλογές» ανέφερε ο Μάκης Βορίδης στον ANT1.     

Άλλοι πάλι τον στηρίζουν, όπως ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος δήλωσε στο Open: «Εγώ πιστεύω ότι τους βουλευτές τους εκλέγει ο ελληνικός λαός. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής είναι δική του επιλογή».  

Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Μάλιστα κάποιοι επισημαίνουν ότι δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για αυτήν  τη συζήτηση. «Εγώ θεωρώ ατυχή, και δεν μασάω τα λόγια μου και τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που έσπευσε να μιλήσει για υποψηφιότητα Καραμανλή» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος.  

Οικονόμου: έχει ευθύνες για τα Τέμπη ο Καραμανλής και γι’ αυτό παραιτήθηκε!

Θ. Ρουσόπουλος: οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων 

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ήταν ο πρώτος που έφερε το δικό του παράδειγμα, το 2009, οταν δεν είχε κατέβει υποψήφιος. Άγνωστο γιατί ο πρώην Πρωθυπουργός και ξάδερφος του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών, θεώρησε ότι πρέπει μέσω κύκλων να διαχωρίσει τη θέση του και να στηρίξει τον ξάδερφο του.

Θ. Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Θ. Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων 

Ρουσόπουλος: Εγώ που κατηγορήθηκα, δεν κατέβηκα υποψήφιος

«Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο ότι οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό».

Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος  

Επίθεση ΣΥΡΙΖA για την υποψηφιότητα Κ. Καραμανλή

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση για την υποψηφιότητα Καραμανλή. «Η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το «όλοι φταίνε», ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Πόπη Τσαπανίδου.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top