Οικονόμου: έχει ευθύνες για τα Τέμπη ο Καραμανλής και γι’ αυτό παραιτήθηκε!

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το δυστύχημα

Γιάννης Οικονόμου: αναφορά σε ευθύνες και του Κώστα Αχ. Καραμανλή για τα Τέμπη, λόγω των οποίων και παραιτήθηκε   

Κορυφώνεται η πολιτική κόντρα για τις ευθύνες της τραγωδίας στα Τέμπη. Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ανταλλάσσουν «πυρά» , ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε για το μερίδιο ευθύνης που είχε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής ο οποίος παραιτήθηκε. 

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

Αποδίδοντας συγκεκριμένες ευθύνες στον πρώην υπουργό Μεταφορώνο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την άγνοια όσων συνέβαιναν με τις υποδομές και το προσωπικό του ΟΣΕ, δήλωσε μιλώντας στον Σκάι:  «Η παραίτησή του σημαίνει ανάληψη της άστοχης προσέγγισης, του ελλείματος ενημέρωσης και γνώσης που υπήρχε». Η δήλωση αυτή πάντως έρχεται σε μια στιγμή που σχολιάζεται δυσμενώς από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (και όχι μόνο...) το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, μετά και τη χθεσινή δήλωση, επίσης του κ. Οικονόμου.      

Πρόεδρος ΟΣΕ: Αγνόησε τις προειδοποιήσεις για κίνδυνο δυστυχήματος!  

 

Κορυφώνεται η πολιτική κόντρα για τις ευθύνες για τα Τέμπη 

Η πολιτική κόντρα για τις ευθύνες σχετικά με τα Τέμπη συνεχίστηκε και σήμερα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση,  με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο να δηλώνει στο Open: «Το Μαξίμου το μόνο που το απασχολεί είναι η επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας». . 

«Ο Πρωθυπουργός δεν αποποιείται τις ευθύνες του, ζητάει συγγνώμη και λέει ότι έχουμε και εμείς ευθύνες» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος.  

 Ρουσόπουλος: Εγώ το 2008 που κατηγορήθηκα, δεν κατέβηκα υποψήφιος

Ευθύνες στη ΝΔ απέδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος  ανέφερε ότι οι  πολίτες «ζητούν αλήθειες, όχι ψέματα, απαιτούν να μην υπάρχει συγκάλυψη». .

«Κανένα ερώτημα δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο σχετικά με την τραγωδία που βύθισε στο πένθος τη χώρα. Ως όφειλα, έθεσα τα δικά μου ερωτήματα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη μη έγκαιρη εγκατάσταση του ευρωπαϊκού συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας ERTΜS» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.   

 «Δε φταίει η κακιά η ώρα, ούτε η κακιά η χώρα. Φταίνε το καπιταλιστικό κέρδος και όσοι κυβέρνησαν και κυβερνάνε αυτή τη χώρα» υποστήριξε ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.    

Στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη ο Κουτσούμπας: Δε φταίει η κακιά η ώρα
 
«Το μόνο βέβαιο είναι ότι «εάν» η ΝΔ δεν ήταν κυβέρνηση, η κατάσταση στην Ελλάδα θα ήταν καλύτερη» υποστήριξε Η Ελληνική Λύση, ενώ ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, ισχυρίσθηκε, μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «είναι συστημικό το πρόβλημα».      


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top