Ρουσόπουλος: Εγώ το 2008 που κατηγορήθηκα, δεν κατέβηκα υποψήφιος

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μία λύση»

«Να μην επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος / Βίντεο: Open

Την εκτίμηση ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια εθνική τραγωδία να γίνει κρίση Δημοκρατίας», εξέφρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Διότι, όπως εξήγησε, μιλώντας στο Open, «το επόμενο βήμα είναι οι ακρότητες, δηλαδή τα κόμματα που κινούνται εκτός δημοκρατικού τόξου να ωφεληθούν υπολογίζοντας ότι όλοι είναι ίδιοι».

Δύο σταθμάρχες σε κάθε σταθμό - Οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη για τα τρένα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως υπάρχουν ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ απαντώντας στο εάν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, είπε: «Δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι το 2008  εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, για την οποία με αθώωσε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010, αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος».

Τέμπη: «Καλλυντικά σκεπασμένα με σάρκα» - Η viral εικόνα του πυροσβέστη

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχεις, δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη», πρόσθεσε.

Τέμπη: «Ο σταθμάρχης δε θα έπρεπε να έχει πατήσει το πόδι του στη Λάρισα»

«Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μια λύση» , κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

Τέμπη: Έρχονται διώξεις για ακόμα τρία άτομα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top