Υπόθεση Πάτση: «Κακώς μπήκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» λένε «γαλάζια» στελέχη  

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ακόμη ενεργή η εταιρεία του για τα κόκκινα δάνεια»

Υπόθεση Πάτση: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση (Video Star) 

Νέος γύρος αντιπαράθεσης έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση. Κορυφαία «γαλάζια» στελέχη αναγνωρίζουν ότι έπρεπε να έχει εξεταστεί καλύτερα η υποψηφιότητά του πριν αποφασιστεί να μπει στα ψηφοδέλτια, ενώ η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι η εταιρεία του, που αγόρασε «κόκκινα» δάνεια, είναι ακόμη ενεργή. 

Πάτσης μετά τη διαγραφή: Δεν παραιτούμαι, θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής

Στα στελέχη της ΝΔ που μιλούν για «φάουλ» του  κόμματος, καθώς δεν έλεγξε νωρίτερα τον Ανδρέα Πάτση, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει πως όλοι γνώριζαν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, περιλαμβάνεται και η βουλευτής της Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε στον Σκάι 100,3:  «Ναι, με καθυστέρηση έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν γι’  αυτό». Όπως  πρόσθεσε, «ξέφυγε στη ΝΔ να κάνει την έρευνα εγκαίρως». 

«Αν ο κύριος Πάτσης είχε αυτή τη δραστηριότητα και πριν γίνει βουλευτής, κακώς επελέγη» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

 «Νομίζετε δηλαδή ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια;… Όλη η Ελλάδα το ξέρει, μόνο το κόμμα το ξέρει;» διερωτήθηκε από την πλευρά του, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο Α. Πάτσης.   

Γρεβενά: «Ας πρόσεχε ο Πάτσης»

Στην εκλογική του περιφέρεια,  στα Γρεβενά, όλοι είναι μουδιασμένοι.  

«Είχαμε ακούσει από παλιά ότι κάτι γίνεται, κάτι ψιθυρίζεται, αλλά τώρα φανήκαν και βγήκαν στη φόρα όλα»,  «κάνανε διαγραφή, τελείωσε, ας πρόσεχε», είναι οι ενδεικτικές δηλώσεις πολιτών που κατέγραψε η κάμερα.   

Πάτσης: Παραλείψεις στο πόθεν έσχες βρήκε η Επιτροπή της Βουλής

ΣΥΡΙΖΑ:  Η εταιρεία «Πλάτων» του Α. Πάτση είναι ακόμη ενεργή 

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Πάτση για την εταιρεία που αγόρασε τα κόκκινα δάνεια 

«Η εταιρεία είναι ανενεργή εδώ και πολλά χρόνια… δεν υπάρχει αυτή η εταιρεία, δεν δραστηριοποιείται» δήλωσε όμως ο ανεξάρτητος βουλευτής στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

Σύμφωνα πάντως με τον ΣΥΡΙΖΑ,  η εταιρεία «Πλάτων» έχεδι στείλει έγγραφο σε δανειολήπτη το 2021 και ενώ είναι ο κ. Πάτσης βουλευτής, ζητώντας 17.000 ευρώ, εντός 5 ημερών. 

Τσίπρας: Επίθεση στην κυβέρνηση για ενεργειακή κρίση, ακρίβεια και Πάτση 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε για το ίδιο θέμα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος ισχυρίσθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι τη στιγμή που η τεράστια πλειοψηφία δυσκολεύεται να βγάλει το μήνα «άνθρωποι κάνουν πλιάτσικο».  

Κριτική και από τον επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος ανέφερε ότι εάν η κυβερνητική πλειοψηφία πιστεύει ότι μπορεί να συγκαλύψει αυτήν την υποθεση,  κάνει και πάλι ένα πολύ μεγάλο λάθος».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top