Πάτσης: Παραλείψεις στο πόθεν έσχες βρήκε η Επιτροπή της Βουλής

«Ο έλεγχος είναι συνεχής και επισπεύδεται» σύμφωνα με τον πρόεδρό της   

Έλεγχος στο πόθεν έσχες του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση (Video Star, φωτογραφία Intime News, Α. Ζάχος)    

Παραλείψεις στο πόθεν έσχες του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή  Γρεβενών Ανδρέα Πάτση βρήκε η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής) Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης) με τον πρόεδρό της Θ. Μπούρα να διαμηνύει σύμφωνα με πληροφορίες ότι «ο έλεγχος είναι διαρκής και μπορεί να παρατείνεται κάθε φορά που προκύπτουν νεότερα στοιχεία», όπως προβλέπεται από τον Νόμο. 

Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης 

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Α. Πάτση, μετά από καταγγελία για τη χρήση του έτους 2019, εντοπίστηκαν από τον αρμόδιο ορκωτό λογιστή που διενήργησε τον έλεγχο στη δήλωση ανακρίβειες στην καταγραφή των συμμετοχών του και μη δηλωθείσα επένδυση. 

Πάτσης μετά τη διαγραφή: Δεν παραιτούμαι, θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής

Πάντως οι καταγραφές συμπληρώθηκαν καθώς προσκομίστηκαν τα απαραίτητα παραστατικά στις εμπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις του που έγιναν αποδεκτές από την Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης του ανώτατου δικαστικού λειτουργού που χειρίστηκε την υπόθεση.

Παραιτήθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ για την υπόθεση Πάτση!  

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν επίσης για το ζήτημα:   

«Δεδομένης ωστόσο της ύπαρξης παραλείψεων εκ μέρους του και στις επόμενες δηλώσεις του που βρίσκονται τώρα υπό έλεγχο (χρήση 2020) ο έλεγχος του περιεχόμενου των δηλώσεων του συνεχίζεται και ήδη μετά από εντολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης επισπεύδεται.

Επί του αναλυτικού πορίσματος θα συνεδριάσει άμεσα η επιτροπή και θα αποφανθεί σχετικά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top