Παρακολουθήσεις: «Ναι» στην πρόταση Τσίπρα - Ανοίγει νωρίτερα η Βουλή

Η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα Τσίπρα

«Ναι» από την κυβέρνηση για έκτακτο άνοιγμα της Βουλής τον Αύγουστο για την υπόθεση των παρακολουθήσεων / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ. Πριν από λίγο, η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για έκτακτη προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων, όπως έκανε γνωστό ο Γιάννης Οικονόμου.

Παρακολουθήσεις: Να ανοίξει εκτάκτως η Βουλή ζητά ο Τσίπρας

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, η κυβέρνηση έκανε δεκτό το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα και η Βουλή θα ανοίξει εκτάκτως στις 22 Αυγούστου.

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησής μου

«Η Κυβέρνηση επιδιώκει να γίνει με σοβαρότητα ό,τι απαιτείται σε θεσμικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο για τη διερεύνηση της υπόθεσης της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη. Ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε την Κυβέρνηση για το αίτημα του κ. Τσίπρα για τη διακοπή των θερινών διακοπών της Βουλής και τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερησίας διάταξης για το θέμα αυτό στην Ολομέλεια.
Η Κυβέρνηση συμφωνεί στην επίσπευση του ανοίγματος της Βουλής στις 22 Αυγούστου και τον ορισμό της συζήτησης αυτής εντός εκείνης της εβδομάδας. Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια της Βουλής είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου»
, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top