Στη Σούδα για τα F-35 οι Δένδιας, Χαρδαλιάς, Φλώρος και Τσούνης

Δένδιας: Ελλάδα και ΗΠΑ στέκονται μαζί απέναντι στον αναθεωρητισμό

Στη Σούδα για τα F-35 οι Δένδιας, Χαρδαλιάς, Φλώρος και Τσούνης

Στη Σούδα βρέθηκαν σήμερα ο Νίκος Δένδιας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Τζορτζ Τσούνης.

Ο υπουργός Εξωτερικών, μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τον πρέσβη των ΗΠΑ, επισκέφθηκαν τη στατική έκθεση των αμερικανικών μαχητικών F-35.

Πτώση αεροσκάφους: Διάβημα και στον Ουκρανό πρέσβη με εντολή Δένδια

Η επίσκεψη στην αεροπορική βάση της Σούδας έγινε για την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON'S RAGE 22».

Δένδιας και Γάλλος Πρέσβης στο Star: Στο πλευρό της Ελλάδας η Γαλλία

Στη Σούδα βρέθηκαν σήμερα ο Νίκος Δένδιας, ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Τζορτζ Τσούνης.

Η επίσκεψη στην αεροπορική βάση της Σούδας έγινε για την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON'S RAGE 22» / Eurokinissi

«Οι ΗΠΑ και η Ελληνική Δημοκρατία στέκονται μαζί απέναντι στον αναθεωρητισμό, απέναντι σε οτιδήποτε απειλεί την εθνική κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα των χωρών» είναι το «σαφές μήνυμα» από τη σημερινή επίσκεψη στη Σούδα, όπως υπογράμμισε ο κ. Δένδιας, σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους.

Δένδιας: 3 χρόνια κρίσης με την Τουρκία - Ξεπέρασε κάθε όριο 

Η επίσκεψη στην αεροπορική βάση της Σούδας έγινε για την Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών, στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON'S RAGE 22»

«Οι ΗΠΑ και η Ελληνική Δημοκρατία στέκονται μαζί απέναντι στον αναθεωρητισμό», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών / Eurokinissi

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας, Ελλάδα και ΗΠΑ «στέκονται μαζί εν ονόματι της προστασίας του Διεθνούς Δικαίου, βασισμένοι στα εξαιρετικά μηχανήματα που βλέπετε γύρω μας, αλλά κυρίως στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, που συνεργάστηκαν σε διάφορες σημαντικές ασκήσεις τις τελευταίες ημέρες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Κοινό μήνυμα στην Τουρκία από Παναγιωτόπουλο και Όστιν

«Οι ΗΠΑ και η Ελληνική Δημοκρατία στέκονται μαζί απέναντι στον αναθεωρητισμό, είπε ο κ. Δένδιας

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας, Ελλάδα και ΗΠΑ «στέκονται μαζί εν ονόματι της προστασίας του Διεθνούς Δικαίου» / Eurokinissi

«Αυτό το οποίο γίνεται είναι μία άσκηση που υποδηλώνει τη θέλησή μας να προστατεύσουμε τις αξίες της δημοκρατίας, της σταθερότητας, της ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας», κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top