Πάτρα: Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών ζήτησε ο Τσιάρας

Για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις για Μαλένα – Ίριδα 

Τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, για τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις στη Μαλένα και την Ίριδα,  στα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη από την Πάτρα που πέθαναν πριν την αδελφή τους Τζωρτζίνα. 

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έβγαλε δελτίο Τύπου με την αδελφή και τη μητέρα της
 

Τον πειθαρχικό έλεγχο παρήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης  με σημερινή επιστολή του, προς τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκο Καρακούκη.  

Πάτρα: Τι έδειξε η ανάλυση DNA στο λευκό πανάκι της Ίριδας

«Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας- διενεργήσετε τον αναγκαίο έλεγχο για ενδεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, που πιθανώς τελέστηκαν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες τις οποίες εποπτεύετε, σύμφωνα με το ν. 3772/2009» αναφέρει ο κ. Τσιάρας στην επιστολή. 

Πάτρα: Αυτό είναι το πόρισμα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Να σημειωθεί ότι σήμερα η μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αναμένεται να δώσει κατάθεση μέσα στην εβδομάδα και για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας, υπογράφει μαζί με τη μητέρα της και την αδελφή ένα τετρασέλιδο δελτίο Τύπου που στάλθηκε στα ΜΜΕ, με το οποίο εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση εναντίον του ιατροδικαστή κ. Λέων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top